Oynak beyim nifak tohumlar ekme. Bizim obadakilerden kim olsa seni þýp diye tanýr orada.
Gel test edelim?
Ýnek obasý beni dinleyin!
Investing'te LUKSK - KONYA - DAGHL - ARMDA (oynak beyimin kaðýtlarý. Burada her gün 10 kere yazar zaten herkes bilir) baþlýklarýndaki yorumlara bakýn ve oynak beyimi bulmaya çalýþýn bakalým tanýyacak mýsýnýz
Bak þýp diye tanýyacaklar seni görürsünKimseye isim falan vermedim bak dikkat edersen.
ben anlamam gerçeði tüm çýplaklýðý ile anlatacaðým yoksa yasayamam.
webster üstad ac pm'ini yazacagim.
yoksa bu is boyle olmayacak
Webster üstad, PM'ini açarsan olayý tüm gerçekliði ile anlatacaðým.
Sonra da bu konuyu kapatalým valla ben huzursuz oluyorum ya
bir Webster kolay yetiþmiyor, adamýn huzurunu kaçýrmayýn, bu adam "tanýdýk görecek beni boyumdan tanýyacak" diye, kaplýcaya gitti de bir hafta evden çýkmadý.
aydýn'ý ile arasý neden bozuldu sanýyorsunuz? aydýný onu aramaya kalkýp geldiði için.
iþte böyle üstadlar... ince memed'i okuyanlar bilir, ne demiþ yaþar kemal üstad;
"Ýnsanlarla oynamamalý. Bir yerleri var, bir ince yerleri, iþte oraya deðmemeli"![]()
iþte webster üstadýn da ince yeri bu gizliliðe verdiði önem. müdüre hn vs. hikaye yani.
Yok yav daha ne kýlcal damarý. Ben özellikle aramýyorum ki onu
Telegram'a gelmediði zaman bana kendi gel investingte yazalým demiþti ben de merak ettim orada nicki ne diye.
Dediðim gibi o baþlýklarýn yorum kýsýmlarýna bakýn þýp diye görürsünüz oynak beyimiNick vermem. Vermeme de gerek yok zaten.
Yer Ýmleri