Originally Posted by Webster Ben ikna oldum kendileri has emmimizdir hesap sormadýn mý ustadým neredeydin bunca zamandýr býraktýn gittin demediniz mi?
Allah belani versin itne Allahin koylusu bile sekiz cizdi
Originally Posted by Webster Allah belani versin itne Allahin koylusu bile sekiz cizdi Köylü efendim diyeceksin oynak beyim
Originally Posted by Foçabeyi PD/DD=7,27 F/F=117,50 Sermaye: 10milyon TL Özsermaye: 102milyon TL Piyasa deðeri: 750milyon TL Dolaþýmdaki pay sayýsý: 1.680.000 Aslýnda bunda da yüksek bedelsiz potansiyeli var gibi. itne çok pahalý benden demesi
Originally Posted by Webster Ben ikna oldum kendileri has emmimizdir deðil üstad her emmi diyene inanma
Originally Posted by Blueberry deðil üstad her emmi diyene inanma Burberry emminin nallarý diktiðine inanýyorsun da dirildiðine niye inanmýyorsun?
Originally Posted by Magician Burberry emminin nallarý diktiðine inanýyorsun da dirildiðine niye inanmýyorsun? Üstad emmi hoþ geldin
Originally Posted by Foçabeyi PD/DD=7,27 F/F=117,50 Sermaye: 10milyon TL Özsermaye: 102milyon TL Piyasa deðeri: 750milyon TL Dolaþýmdaki pay sayýsý: 1.680.000 Aslýnda bunda da yüksek bedelsiz potansiyeli var gibi. ISMEN satmýþ mýydýnýz?
Forum Rules
Yer Ýmleri