Konya’yý satýp Kadife mi aldýn yoksa üstad 😀
Originally Posted by Fuat Soylu Konya’yý satýp Kadife mi aldýn yoksa üstad 😀 Fuatim yapma sakin sen😀😀😀😀
ben zaten Konya & Bakkal’da kaldým üstad Kýmýldayamam artýk
Originally Posted by Fuat Soylu ben zaten Konya & Bakkal’da kaldým üstad Kýmýldayamam artýk Ýlk defa kafa kestim hesapladim bes tavan lazim dedim konya zor yapar ama itne yapabilir Kesip oraya soktum hazir dusmusken
Originally Posted by Webster Ýlk defa kafa kestim hesapladim bes tavan lazim dedim konya zor yapar ama itne yapabilir Kesip oraya soktum hazir dusmusken hayýrlýsý olsun üstad , bakalým ben de bakkal’da yapacaktým onu kadife daha 30’lardayken ama yapmadýk elimize yapýþtý Þimdi çok geciktik bu arada ben sizin kadar güvenmiyorum da kadifeye 😀😀 baksanýza patron satýþlara baþladý ivme kaybediyor hisse
Originally Posted by Fuat Soylu hayýrlýsý olsun üstad , bakalým ben de bakkal’da yapacaktým onu kadife daha 30’lardayken ama yapmadýk elimize yapýþtý Þimdi çok geciktik bu arada ben sizin kadar güvenmiyorum da kadifeye 😀😀 baksanýza patron satýþlara baþladý ivme kaybediyor hisse Fuatim fuatim fuatim Odabasililik yapma Tkuruyu gordunmu Burva Lokman Uzatma fuatim su odabasina uyma
Originally Posted by Fuat Soylu hadi beee Harunlu üstadým Satmadýnýz inþallah?? satmaz olurmuyum sattým üstadým sürünmeye devam
Originally Posted by jmk99 Emmi sizleri seviyor. SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Emmi üstat hoþ geldiniz ama çok özlettiniz.
Forum Rules
Yer Ýmleri