Originally Posted by Pestilence Üstadým yarýn açýlýþ nasýl olur gece piyasasý nasýl Acilisi bosver 14 sonrasi onemli
Originally Posted by Webster Acilisi bosver 14 sonrasi onemli O da doðru üstadým yarýn için tahminin nedir
Originally Posted by Fuat Soylu ortaðým emmi geçen geldi selam verdi kaçýrdýn mý yoksa. webster üstadým da öyle bir yazmýþ ki emmi bizi býraktý gitti diye adam selam çaktý iþte daha me olsun 🙂🙂🙂 Emminin gerçek nicki ne bu arada yahu? Emmi emmi diyoruz da daha nickini bilmiyorum.
Originally Posted by myfinans Uçmak için önce inanmak lazým. Ýçinizden her gece yatmadan önce üç kere uçacaðýz demeniz gerekiyor. Bunu kýrka tamamlayýn bakýn nasýl uçacaðýz. þeyhim. ben size her keresinde inanýyorum. inanbak bugüne kadar hiç inancýmý korudum. töbosun bak yalansa bu gece kýrka tamamlasam. uçabilirmiyim.
Originally Posted by Pestilence O da doðru üstadým yarýn için tahminin nedir Ne tahmini
Originally Posted by jmk99 Emmi sizleri seviyor. SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Originally Posted by Foçabeyi Emminin gerçek nicki ne bu arada yahu? Emmi emmi diyoruz da daha nickini bilmiyorum. Bu😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪
Myfinans ustadim Arzlar yuzde yuz yapti ciktinizmi
Originally Posted by Webster Ne tahmini ne tahmini olacak üstad, UÇMAK , KAÇMAK, ÇAKILMAK, ÇAKMAK Biz þeyhimle fasýllara baþladýk... tef eþliðinde "düm tek a düm tek " Þeyhimizin arkasýna takýldýk. aklýmýzý çýkardýk eline verdik. iþallah mýncýklamaz.
Forum Rules
Yer Ýmleri