Originally Posted by regal1 ODAS yerlerde. bi durum mu var. Bir arkadasim bugun odasi tavan bekliyordu
TR'de kapanma var bu negatif. TCD gibi fonu al. Nereye kadar gider?
Yeni yatýrýmcýyým. Benim yazdýðýmla yatýrým yapmayýnýz. Selamlar.
Originally Posted by Market Soul Bana çekici gelen TGE. Döviz üzerine fon. Emtia fonu iþte. Sizce bu fonla flört edilir mi? Hocam valla ben her þeyi satýp döviz bazlý fonlara gireceðim sanýrým. Yeter artýk cidden bu BÝST sýktý
asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir
Originally Posted by regal1 sýkýntý varsa yardýmým dokunacaksa bende geliiim de adý nedir kimlerdendir, sabýkasý varmýdýr, kimlerin üstüne çönkmüþ boðularak telef etmiþtir. yüz kýzartýcý suç iþlemiþmidir. bunlarý öðrenebilirmiyim üstad kadifede ceza var
Originally Posted by Fuat Soylu Hocam valla ben her þeyi satýp döviz bazlý fonlara gireceðim sanýrým. Yeter artýk cidden bu BÝST sýktý Bana bakmayýn elimi attýðýmýn suyu çýkar. Kalýcý bir þey yok. Bir o gül bir bu gül.
Þu yeþil þeyde golden cross mu var ne?
Originally Posted by Market Soul Bana çekici gelen TGE. Döviz üzerine fon. Emtia fonu iþte. Sizce bu fonla flört edilir mi? Üstadým. portföye dahil ettim. bugünden itibaren onun da günlük verisi alacaðým.
Originally Posted by Market Soul Þu yeþil þeyde golden cross mu var ne? Bence 7.80 e dusecek! Ytd
Forum Rules
Yer Ýmleri