Originally Posted by Webster Bugun bist cenaze evi gibi degilmi yok be üstadým. TSKB den 2 kademe yaptým.
Originally Posted by regal1 yok be üstadým. TSKB den 2 kademe yaptým. Tskb harici hersey matem havasinda sanki
Originally Posted by Webster Tskb harici hersey matem havasinda sanki bankalar -3 yaptý TSKB +7
Originally Posted by Foçabeyi Tam bir Allahsýz tosbaaymýþ. Sen %6'ya çek malý çak sonra devre kestir þimdi -%4'lerde gezin. Oynak beyim ama sen seversin böyle sürtükleri O para Kolombiya için mazotumuza yetmez oynak beyim. Bir tane ayfon 12 pro mex 512 cigabayt bile alamýyorsun o paraya. ohooo sen de yani oynak beyim. Odabasi bir daha bak odabasi Tavana suriyeah
Kolonya cigerimizi soktu
Fuatim Uzun zamandir bir ev kovaliyordum Ev sahibi ufaktan adim atmaya basladi Bir daha dusunecem dedi Ev alabilirim O durumda aniden cikarim itneden
Originally Posted by Webster Odabasi bir daha bak odabasi Tavana suriyeah Tavana kitlerse þakkadanak bütün lotlarý boþalt. Þaaakk diye. Þaþýrsýn bi ne oluyor desin. Sonra þaaak ikici bir satýþ yaptýn mý çil yavrusu gibi daðýlýrlar oynak beyim
Originally Posted by Webster Kolonya cigerimizi soktu Kolonya tavana gidiyeahh. Bi serinlik geliyeah. Cigerimizi soðutuyeah.
Forum Rules
Yer Ýmleri