Webster
trust06
myfinans
regal1
Fuat Soylu
boschyatirim - katýldý
Batman
Blueberry
Arkadaþlar hepinize özel mesaj yolu ile link attým.
Bu yazdýklarým bizim inek obasýnýn kemik kadrosudur.
Baþka gelmek isteyen herkese kapýmýz açýktýr. Mesaj atarsanýz davet ederiz.
Benim yaþým 33. 11-12 yaþlarýmdan beri sanal alemlerde bulunurum. Bu mIRC oldu, ICQ oldu, MSN oldu, online uzay oynlarý oldu, forumlar oldu, oldu da oldu.
Bir yönetimde ayrýmcýlýk baþlarsa orada sýkýntý baþlar. Forumlarý forum yapan kullanýcýlarýdýr. Kaldý ki bu forumda özellikle diðer tüm forumlarda dönen goygoy 1 günde burada dönüyor. Yöneticiler kullanýcýlarýna saygý göstermek zorunda. Kimse kimsenin ego tatmin aracý deðildir.
Bundan sonra foruma tek katký yapmam. Alsýnlar forumlarýný baþlarýna çalsýnlar. Buradan daha iyi sosyal mecralar var.
Bu yaþtan sonra 40 yaþýný geçmiþ asosyal eziklerin egosunu tatmin etmekle uðraþamam.
Sen bilirsin oynak beyim. Þu ortamýn ve grubun kurulmasýna ilham oldun. Ýster gel ister gelme. Ben tek post daha yazmam buraya.
Ayrýca Telegram dediðin WhatsApp'ýn aynýsý. Kýskanacak bir þey yok. Gizlilik olduðu için orada açtým grup. Numarasý, adý-saný gözükmesin isteyenler olabilir aramýzda diye.
Telegram'ý bir denesen anlarsýn. Yazýlýmcý adamsýn aslýnda Telegram nasýl kullanmazsýn hayret.
Neyse haydi bana eyvallah. Bu son postlarý atmak için ve sizlere davetiye linkini atmak için girmiþtim.
Eskiden focabeyi buraya gelir günaydýn inek obasý bu nasýl oba öldünüz müüü diye baðýrýrdý
Hey gidi günler ... bizi websterin emmiye agladigi gibi aðlatacak ...
kolonya sürdüm tüm vücuduma yaa allaaaaah bismillaaaah odabasiiii bavullarý hazirla kolombiya’ya gidiyoruz 😀😀
Yer Ýmleri