Originally Posted by Webster Ustadim son gulen iyi guler demisler evet üstadým. hepimiz güleceðiz. ayný gemideyiz. hangi hisseyi alýrsak alalým. gülmenin 2 cinsi var
Originally Posted by regal1 evet üstadým. hepimiz güleceðiz. ayný gemideyiz. hangi hisseyi alýrsak alalým. gülmenin 2 cinsi var þans bize güldüðünde diþleri döküktü üstad
Originally Posted by Fuat Soylu þans bize güldüðünde diþleri döküktü üstad Yazýk yaa, hiç haberim olmadý. yeni mi oldu. kim döktüi hepimize lazým. yardým etseydiniz....
TSKB ISCTR Eksi diðerleri artýda. bu güzel.
Originally Posted by Webster Ustadim son gulen iyi guler demisler Ben ANL aldým hep gülüyorum, zaten bir de bileþik, kahkahayla gülüyorum hergün.
Originally Posted by myfinans Ben ANL aldým hep gülüyorum, zaten bir de bileþik, kahkahayla gülüyorum hergün. Þeyhim ben de ANL alamadýðým için gülüyorum. niye bana vermiyorlar
Ýtne tek fiyat cezasi aldi
Originally Posted by regal1 Þeyhim ben de ANL alamadýðým için gülüyorum. niye bana vermiyorlar Onu herkes alamaz, aylýk % 1,364746 getirisi var, herkese kýsmet olmuyor. Bakýn yazarken bile bir gülme geldi.
Forum Rules
Yer Ýmleri