Originally Posted by Webster Ornek Sabah armada taban acti Her ne hikmetse birileri aldi oglen arti 1 oldu Yani birileri yuzde 11 kazandi biz baktik Üstad bu gidiþle kumar kursuna yazilacaz galiba. Matild Manukyan bile (********ti ama) bunlardan daha dürüst iþ yapardi.
Originally Posted by Webster Ornek Sabah armada taban acti Her ne hikmetse birileri aldi oglen arti 1 oldu Yani birileri yuzde 11 kazandi biz baktik inveo da eksi on idi, alacaktim, korktugum icin alamadim. tavan kapatti sanirim hali hazirda zarardayken insan korkuyor ustad
Bizimki plaj þemsiye almýþ, getirdi Ne yapacan bunu dedim, görürsün bekle dedi. Hayra alametmi acaba.
Originally Posted by myfinans Bizimki plaj þemsiye almýþ, getirdi Ne yapacan bunu dedim, görürsün bekle dedi. Hayra alametmi acaba. Bizde de pazarci semsiyesi var ustadim Ýletiniz o moruga
Originally Posted by Webster Bizde de pazarci semsiyesi var ustadim Ýletiniz o moruga Aman allah korusun, sonra sýrada starbucks bahçelerindeki devasa þemsiyeler var.
Originally Posted by boschyatirim Üstad bu gidiþle kumar kursuna yazilacaz galiba. Matild Manukyan bile (********ti ama) bunlardan daha dürüst iþ yapardi. matild manukyan karýlarý halka arz etseydi gözüm kapalý girerdim. bu gravatlý prezevenklerden adam olduðu kesin
Originally Posted by myfinans Aman allah korusun, sonra sýrada starbucks bahçelerindeki devasa þemsiyeler var. deðerli üstadým siz ne düþünüyorsunuz? bu iþin sonu ne olacak?
Originally Posted by Fuat Soylu deðerli üstadým siz ne düþünüyorsunuz? bu iþin sonu ne olacak? Ne zamanki ABD durulur bizde düzeliriz. Þimdilik 1400'e kadar yolumuz var gibi.
Forum Rules
Yer Ýmleri