Cabin crew cross check...
Last call...
Dolar 7.95 direncinin hemen altýnda kapattý 7.94.
Günlük KAPANIÞ'ýnýn 8.05 üstünde olmasý durumunda FÝZÝKÝ dolarý olmayan kalmasýn.
Chucky yeþil parkalý sokak bebeði...
Cabin crew cross check...
Last call...
Dolar 7.95 direncinin hemen altýnda kapattý 7.94.
Günlük KAPANIÞ'ýnýn 8.05 üstünde olmasý durumunda FÝZÝKÝ dolarý olmayan kalmasýn.
Chucky yeþil parkalý sokak bebeði...
Geçtiðimiz günlerde 1,9 trilyon dolarlýk destek paketini imzalayan ABD Baþkaný Joe Biden'ýn koronavirüs salgýnýnýn olumsuz etkilerine karþý yeni bir ekonomik destek paketi hazýrlýðýnda olduðu belirtildi. Yeni paketin 3 trilyon dolar büyüklüðünde olduðu ifade ediliyor
https://www.bloomberght.com/biden-ye...rliyor-2277143
Yakýn zamanda düþeceðe benzemiyor.
Neden fiziki dolar..bankada döviz hesabýnda olmaz mý? bankada kiralýk kasa da olur mu?
Sen geçen hafta endeks düþecek trenden inmek için son fýrsat dediðimde bana kýzan kardeþim olmalýsýn.
Düþüncelerine saygým var ama insanlarý yanýltma.
Sýnai hisselerini bilmem ama bankacýlýk endeksi ölmüþtür.
Eðer bu konuda yanýlýrsam bir daha da forumda yazmam. O kadar net konuþuyorum.
150milyon garan lotunu tabandan veren yabancý saf deðildir.
sen endeks düþer dediðinde ZPLÝB 10TL ye düþer diye sevinen arkadaþýným. bende 2 gündür banka topluyorum. o tabandan banka hissesi satanlara sizin aracýlýðýnýz ile teþekkür ederim. inþallah yarýnda GARAN ý 5 TL den verirse çok memnun olurum. 5 TL den büyük hisse almadýðým için GARAN almýyorum. eðer düþerse. almamam için sebep kalmýyor.
ayrýca belirteyim. insanlarý yanýltmak. yabancý uþaklarýnýn iiþidir. ben burada sadece "YAPTIÐIMI" Yazarým.
kendi kafana göre beni bir yerlere oturtmaya kalkma!! laflarýna dikkat et.
Yer Ýmleri