Originally Posted by Magician Fýstýkçýya kimse inanmadý Webster üstad. Naci kimdi de piyasa ona inaniyordu Piyonlari gecelim emmi Þah ne diyor napiyor ona bakalim
Günaydýn oba! Günaydýn oynak beyim. Dolaresi düþürememiþsin daha? 8'in altýna kýrmamýþ. Tak þu çelmeyi artýk
Originally Posted by Foçabeyi Günaydýn oba! Günaydýn oynak beyim. Dolaresi düþürememiþsin daha? 8'in altýna kýrmamýþ. Tak þu çelmeyi artýk Odabasi itnedeki alannsatan kim
Originally Posted by Webster Gazli gol neydiki hic hatirlamiyorum muhabbeti ustadim 😀 Bizim sifre dinc lastigi olsun üstadým þifre konusunda sýkýntý yok. çarpraz sorudan evet hayýra kadar zengin bir kütüpanemiz var.
Originally Posted by Webster Naci kimdi de piyasa ona inaniyordu Piyonlari gecelim emmi Þah ne diyor napiyor ona bakalim Alýntý Originally Posted by Magician Yazýyý Oku Fýstýkçýya kimse inanmadý Webster üstad. þah kaleyi istiyor keser sapý
Originally Posted by regal1 üstadým þifre konusunda sýkýntý yok. çarpraz sorudan evet hayýra kadar zengin bir kütüpanemiz var. Eyv ustadim
Originally Posted by Webster Odabasi itnedeki alannsatan kim Alanlar Vakýf - 1207 Yapý kredi - 900 TEB - 800 Satanlar A1 - 1750 Osmanlý - 850 QNB - 300 GEDIK - 215
Originally Posted by regal1 þah kaleyi istiyor keser sapý Þah mat cekmeden bitirse bari Eski turp kafa iyiydi ya Bu bela oldu basimiza
Forum Rules
Yer Ýmleri