Originally Posted by jmk99 Emmi sizleri seviyor. SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Vah benim babam hosgelmissin
Originally Posted by Fuat Soylu Hoþgeldiniz büyük üstad! Þeref verdiniz. Bu akþam Webster hepimize Chiwas ýsmarlayacak o kadar mutlu olacak ki sizi gördüðüne ah siz yokken ne çok özledi sizi bir bilseniz 😀😀😀 Hemde nasil hemde nasil Odabasinin rusya maceralarini bile unutturdu bana
Originally Posted by jmk99 Emmi sizleri seviyor. SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Sayýn emmi hoþgeldiniz. Ama merak ediyorum keser sapý kimdi, kardeþiniz olduðunu, sizi gömdüðünü ve birde suladýðýný iddia ediyordu.
Fuatim fuatim yaniyorum Sadece burvami Lokman bedelsiz acikladi Vay mk
Originally Posted by Webster Fuatim fuatim yaniyorum Sadece burvami Lokman bedelsiz acikladi Vay mk hadi beee Harunlu üstadým Satmadýnýz inþallah??
Originally Posted by jmk99 Emmi sizleri seviyor. SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Üstadým gelmiþ 🤗🤗🤗
Originally Posted by Fuat Soylu hadi beee Harunlu üstadým Satmadýnýz inþallah?? Ben nasil tutturuyorum bunu ya Kemal sunalin bir filmi vardi Þiki þiki baba diye
Fuatim ben bugun birsey yaptim Soyleyip seni yaniltmak istemiyorum
Forum Rules
Yer Ýmleri