Originally Posted by regal1 bence bunlar borsada banka hissesi almýþlar dönemediler. içerde kaldý demekki Kripto batarsa borsaya para gelir... Borsadan para çýkýyordu. Þimdi paranýn geleceði yer belli.
Yeni yatýrýmcýyým. Benim yazdýðýmla yatýrým yapmayýnýz. Selamlar.
Originally Posted by Market Soul Kripto batarsa borsaya para gelir... Borsadan para çýkýyordu. Þimdi paranýn geleceði yer belli. Gelmezler Hepsi binance'a gidecekler maalesef.
Originally Posted by myfinans Gelmezler Hepsi binance'a gidecekler maalesef. Millet Yerelde soðuk su icecek gibi görünüyor, binance patlarsa kekeme olur mazallah
Fýstýkçý çok kötü. Pazartesi full FX yapayým. Fýstýkçýyla bir þey olmaz.
Originally Posted by Market Soul Fýstýkçý çok kötü. Pazartesi full FX yapayým. Fýstýkçýyla bir þey olmaz. Ne dedi hocam sizin yorumunuza gore
Originally Posted by boschyatirim He ya hem dövmesi vardý. Daha inandýrýcý olur. Benim icin sorun degil ama hanim yollamaz benim de durumum belli 🤭🤭🤭
Originally Posted by onur1064 nassiniz gencler interbank üzerinden dövize müdahaleye devam ediliyor bilin istedim Ýyiyiz onurum sen nasilsin
Originally Posted by Webster Ýyiyiz onurum sen nasilsin ülkenin haline üzülüyorum olacaklari zaten biliyordum da göz göre görede hata yapýlmaz ki
Forum Rules
Yer Ýmleri