Üstad artýk yaþayan bir ölüdür kendileri insanlýk âlemi için. Ýfþa olmuþtur ve büyük günah sahibidir.Redmi Note 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar alcar icin kapa düþen baðýmsýz denetim kurulunun belirlenmesi sanirim nedir bu?
[emoji3][emoji3]....Keyifsiz gordum sizi haklisiniz herkesin keyfi kaçmýþ...bu kagidin yuz güldürdüðu 10 yýlda 10 dan fazla deðildir..
Okuduðum yazýlar siliniyor. Sn o'sullivan ýn yazdýklarý bu kadar mý battý! Lafý sadece ekip elemanýna idi. Özellikle de belirtmiþti. Enteresan...
Dolaþýmda ki lot sayýsý en az olan alcar anlýk fiyat 424 TL.. (5 gün sonra genel kurulu var) Speðin eski alýþkanlýklarý mý depreþti. 30-60 arasý 10 yýl süründürmüþtü kaðýdý. (Grafik öyle der) Ama en büyük suçlu bu speðe bu þekilde hareket þansý tanýyan yönetim.(þirkt)
Sürekli ekürisi þeklinde robota baðlanan (470=470 TL idi 1 ay önce) Jants anlýk fiyat 612 TL acaba neden? Bryat 498 TL .. Demek speðin koskoca Alarko þirketine biçtiði deðer bu maalesef.
Burada algý yapan, speðe laf edeni anýnda yönetime þikayet ederek ceza aldýran, acaba neden sorusu size uzun yatýrýmcý nickli arkadaþ! Ha siz festivale gitmiþtiniz, mayýs 2021 de dönecektiniz deðil mi? Pardon....
.ptallýk bizde. Tahtanýn geçmiþi belli, gelecekten ne bekliyon. Spek mimli, kaliteli hýrsýz! Alcar yerine diðerlerini tercih et. Fiyatlar hepsinde eþitti, hatta bryat 448 Tl idi. Kafama........
Son düzenleme : g-u-y; 15-03-2021 saat: 12:22.
Genel kurul zemin oluþturma baþladý. Hadi buyur buradan yak. Yine boþ iþlerde sin uzun spek yatan efendi.[emoji3][emoji3]
Redmi Note 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri