Pislikler/ gerçekten yazýk,içerken haber aldýklarý kesin/hakkimi helal etmiyorum bu rezillere
Pislikler/ gerçekten yazýk,içerken haber aldýklarý kesin/hakkimi helal etmiyorum bu rezillere
beklenen bir haber miydi acaba ? büyük bir satýþ gibi ederi nedir acaba ? kasaya ne kadar girecek ? hisseyi takip eden bilgisi, yorumu olan yok mu?
y.t.d.
Komsuda piþer, alarko holdinge de düþer mi?
%42 holdingin.
Paralarý ne yapar yönetim?
Var mý bir projeleri?
Kalorifer peteði tesisiyle alakasý var mýydý arsanýn?
:)
Alçak herifler, haberi içerden alýp tavan kapattýlar. Bravo Alarko yönetimi, ellerimiz parçalanýrcasýna sizleri alkýþlýyoruz!!![emoji1490][emoji1490][emoji1490][emoji1490][emoji1490][emoji1490][emoji1490][emoji1490][emoji1490][emoji1490], kendinize yakýþaný yapýyorsunuz, her zamanki gibi!!!
Ha birde kayýtlý sermaye tavaný rezilliðinizi tekrarlayýn da tam olsun! Sizleri alkýþlamaktan ellerimiz tekrar patlasýn... Yazýk! Çok merak ediyorum, tahtadaki ekip sizlere ne vaad etti!!!AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Son düzenleme : O'Sullivan; 31-05-2022 saat: 22:19.
Yüksek gelen 3 aylýk kar rakamý, fabrika satýþýna yönelik iþlemler derken bedelsiz potansiyeli arttýkça artýyor. YTD
Hayýrlýsý
Ha bu arada ful maldayým. 280-290 larda fulledim ama insider trading olayý koooskoca firmaya yakýþmýyor! Yapacaksan açýklamayý seans içi yapacaksýn. Yaptýklarý tiksindirici. 10+ yýldýr bu hissedeyim, beklediðimi almadan gitmem. Ha beklentimi alýp, gittim mi de bu þirket ve iltisaklýlarý 1 km çapýmdan geçemez. Bu kadar net. Dürüst olun kardeþim, iþinizi yapýn. Siz bu þirketi halka açýp insanlara gel ortak ol dedikten sonra madik atýyorsanýz orada duracaksýnýz!
Bunlarýn genel özelliði iyi, küçük yatýrýmcý lehine olan kap larýn gargaraya getirilmesi. örn.3 aylýk müthiþ kar son gün olmamasýna raðmen, arife günü seans bitiþinde veriliyor ki, karýn artýþ oranýný gören küçük yatýrýmcý hisseye bulaþmasýn, uzun tatil süresince unutulsun gitsin, Dürüst olun, sizden baþka birþey istemiyor ortaklarýnýz!
AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri