-

Originally Posted by
*Bozkurt
Bugün kasa biraz daha erimiştir muhtemelen. Şortcu akıllı adamlardan oluşuyor, longculara bastırdı zorla poz. kapattırdı
onu shorçulara daha çok yaptı dünkü grafiğe bakarsanız iki yönlü de stop ettirmiş sabah açılışta shortçuya öğleden sonra longcuya..ha işlemi uzun periyotta long yapanı aha bu gün stop ettirdi ama dayanan oyunu gören kademe yaptı hocam tıpkı sizin garan gibi...farkında değilsiniz ama garan long işlemin endeks vadeli de olması gerektiği gibi..
vs vs varyasyon çok ..
ama ben şahsen o pozunuzu beğebiyorumda dün beni yanlış anladınız ..
eğer viop yapıyorsak reverse yaparsan abi senin adına daha iyi olur kademeden zıyade
-

Originally Posted by
nosfecagri
Arkadaşlar manuel işlemi kestim biliyorsunuz. Sadece faydası olur diye yazarım dedim. 1 DK larda hacimli satış gelince hemen arkasına daha yüksek hacimli pin bar alım yapıştırıyor. Resmen kademelere lot (çuvala adam) bekliyor. Sistemim 1710 short 1690 flat (şimdi verdi, izleyen stop çalıştırdı) vermiş flat izliyoruz ama bu hacimli hareketlerin kırılımı ne yöne olursa o yöne bi 8 10 bin puanı var her iki yönde de arkadaşlar dikkatli olsun bol kazançlar.
Aynı durum 1720 de de vardı, hacimli alımlara short pin bar yapıştırdı günlerdir.
Kutu çizsek, 1725 - 1680 kutusu olur, o kutunun dışına hacimli çıkışlardan bahsediyorum.
harika bir bakış açısı.!!
-

Originally Posted by
ABKA
Herif diyor ki; shortçulara yağmurlu günde su yok.

selamun aleyküm hayırlı cumalar
saatlik üçlü ÇİZGİ ayarlı sistemli MOST bist 100 endeksi fiat 1180 05/11/2020 günü yukarıya Al vermiş devam etmekte şu ? an fiat kaç kaç puan almış denilebilir
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Tebrikler..
Tüm şortcular poz. kapattı
Başka poz. kapatmayan şortcu varsa süülesin ben kapatmadım diye, sonra düşüş oluyor ben tepeden şortları tutuyorum diye hava atılıyor
Benim gazoz kapaklarim hala shortta. Bugun opsiyonlarin vade sonu abd'de ve haftaya da yemin toreni var. Washington'a asker yigiliyor surekli kargasa cikmasi bence %100. Dunku bankalara faiz dusurun aciklamasi da bence yabancinin ilgisini kesmistir bizim borsaya diye dusunuyorum. Bu sartlarda spot 30 174-176 bine giderse oradan da kalan gazoz kapaklarimi ekleyip beklerim.
-
bilişim teknolojiye alım gelmiyor diye yakınmıştım gelmeye başladı.!!!hey yavrum hey aynı senaryo
-

Originally Posted by
oyunagelenadam
onu shorçulara daha çok yaptı dünkü grafiğe bakarsanız iki yönlü de stop ettirmiş sabah açılışta shortçuya öğleden sonra longcuya..ha işlemi uzun periyotta long yapanı aha bu gün stop ettirdi ama dayanan oyunu gören kademe yaptı hocam tıpkı sizin garan gibi...farkında değilsiniz ama garan long işlemin endeks vadeli de olması gerektiği gibi..
vs vs varyasyon çok ..
ama ben şahsen o pozunuzu beğebiyorumda dün beni yanlış anladınız ..
eğer viop yapıyorsak reverse yaparsan abi senin adına daha iyi olur kademeden zıyade
Alakası yok, hep demişimdir Uzun vadede garanı 10.30 üstü satıp 7.30 altında alan kâr yapar... Dikkatinizi çektimi bilmiyorum yarımkebce yazmadım.
-

pala pala.!!
-

Originally Posted by
rosense
selamun aleyküm hayırlı cumalar
saatlik üçlü ÇİZGİ ayarlı sistemli MOST bist 100 endeksi fiat 1180 05/11/2020 günü yukarıya Al vermiş devam etmekte şu ? an fiat kaç kaç puan almış denilebilir
aleyküm selam.hayırlı cumalar.
gayet iyi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri