satacağımdan değilde dün yazlığa zam yaptım %15 gibi. 18 saat içinde 400 k kazandım.
![]()
satacağımdan değilde dün yazlığa zam yaptım %15 gibi. 18 saat içinde 400 k kazandım.
![]()
Şu an ev almak hem fiyat hem faiz yüksekliği nedeniyle en kötü dönem.
Alanlar daha da yükselecek diye alıyor, benim fikrim yükselse de şu an alanlar zarar eder.
Gayrimenkulde esas olan yaşam kalitesini artırıp ek gelir elde etmektir benim için... Yoksa daima kazanan adam olma iddiam yok.. Bazı arkadaşlar daima kazanan adam olma sevdasında gibi.. Arkadaş yaptın mı beş parça gayrimenkul ? Alıyor musun 15.000 kira ve oturduğun dairenle işinde var mı ..... Sen artık bazı şeyleri aştığını görmelisin... Hiç birimiz kazık çakmayacağız dünyaya.. Daha rahat yaşamın formülü akar yaratmak değilmidir?
Mayın temizleme hikayesinde aynı şeyler aklıma geldi. Bu işin sonu aynı Suriye hikayesi gibi, niye temizleniyor, bunca yıl sonra hem de bu günlerde.
Yok bu kez göç bize olmayacak. Yunanistan Batı trakya bölgesine yığılan ABD silahlarıyla ve Fransız, BAE ,Mısır vb. ülkelerin desteğiyle Yarım kalan Sevr hevesinin peşinde olanlar bizi kovalayacaklar. Bu nedenle batıya değil doğuya yönelmemiz için kaçış kapısı açıyorlardır.
Yer İmleri