Originally Posted by
cakozgur
Ya hocam yapmayýn allahaþkýna. Ev sahibi ahlaklý kiracý mý ahlaksýz oluyor bu durumda..
Evi 3 sene önce kiraladým. Evet inat ettik böyle dengesizin tekinin evinde oturmamalýydýk ama kiralar çok uçmuþtu çocuðumun okul yanýmýzdaydý ve kiralýk ev bulmak çok zordu.
Ben haklý olduðumu düþünüyorum.
Bu saatten sonra Allahýn dediði olur mahkeme ne karar verirse saygý duyarým. ama sonuna kadar hakkýmý da arayacaðým.
Hocam,
Ahlak konusu beni aþar. Asla öyle bir imada bulunmam ve sadece fikrimi beyan ediyorum. Hukuki olarakta profesyonel bilgim bulunmamaktadýr.
Konuya baktýðým açý hizmet veren (mal sahibi) ve hizmet alan (kiracý). Hizmet veren artýk hizmet sunmak istemiyor ve bunu da haklý gerekçeyle sunduðunu düþünüyor. Hizmet alanda kentsel dönüþüm sürecinin haklý gerekçe olmadýðýný düþünüyor.
Muhtemelen ev sahibi "evim kentsel dönüþüme girecek bahanesini" mahkemeye belgesiz þekilde atmamýþtýr.
Ev sahibinin dengesizliði konusunda ise haklýsýnýz ancak @cilginfenci'nin de dediði gibi "istenilmeyen yerde durmayýn. Eninde sonunda ev sahibi tahliye edecek ve ayrýca mahkeme avukat masrafý ödemek durumunda kalacaksýnýz. Mahkemeye vereceðinize taþýnýn."
Mahkemenin kararý belli ancak zamaný belli deðildir. Güncel geliþmeleri de buraya yazarsanýz bizde takip etmiþ oluruz.
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Yer Ýmleri