Kat irtifaklı olanlara bildiğim kadarıyla bankalar kredi veriyor. Dolayısıyla bir fark yok(muş) gibi yanlış bir izlenim var.
Bildiğim kadarıyla hisse tapuya banka kredi vermiyor. Bu noktada kredi kullanımı mümkün olunca kat irtifaklı tapu da tercih ediliyor.
Normalde banka kredi vermese konu farklı bir boyuta gider.
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
istanbul silivri'de kiptaş 3 yapildi .bu sebeple arz biraz fazla kiralik icin 2.+1 sifir evleri 1.000 tl istiyorlar.satiş fiyatï 330 -380 bin tl arasi .nlo evler kiptasta ilk 200 bin tl ile satisa sunulmustur.1.000 tl isteyen herhalde ona gore hesap yapiyor.yoksa 0 km evi 1.000 tl ye kiraya vermek ..bilemedim.... 1 kira vergiye 1 kira bakim icin ayirdin mi 800 liraya gelir.800 liraya bırak lokantada yol kenarinda durumcude 5 iştahlı kışi zor doyar.burada herkes almis evleri 3-4 sene once sonra gelmis 0.64 kredi evler cikmis 2 katina ev de ev .yatirimda yatirim da...ben 2008 de ev aldim 120 bin dolara.... o zaman tl bazinda 170. bin tl idi...yap hesabi 1.200 ortalama kiradan 150 bin kira alsan + ev 600 bin yapsa ..750 bin ...( bankada hic ellemesen 650 bin olmustu ) 120 bin dolar yapiyor 900.000 tl arti faizini koy 1 milyon her halukarda...bitmedi aysebergin gorunen yuzu bu..... ev oldu 13 senelik kiraci geliyor burun surtuyor evin surasi burasi boyle diye ..eve 2 3 kiraci girip cikarsa 7 sene sonra ev olacak cop .tabi temelinde 1 000 kg altin cikarsa degerlenir .forumdaki arkadasin 1 milyonluk evi 6 ayda 3 milyon olmus ya onun gibi ..
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Yer İmleri