Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
0,00 0% 0,00₺ 0,00 / 0,00

Masrafsız Bankacılık + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsız Bankacılık + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 953/1255 İlkİlk ... 45385390394395195295395495596310031053 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 7,617 - 7,624 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Sn vivatrader tanımsal olarak modern tıp diye bir tanım kullanılamaz.Modern tıp derseniz modern olmayan tıp ta var demektir.Modern olmayan tıp saçma sapan bir tanım olur.Ha son ve en gelişmiş tedaviye öyle ya da böyle ulaşamıyorsunuzdur ı phone 5 değil de ı phone 4 kullanmak zorunda kalıyorsunuzdur bunu anlarım ,o başka bir durum.

2. Sn hakem marsa robot gönderiyoruz ama kendimi bildim bileli kanseri bile tam olarak tedavi edemiyoruz. Bunun nedenini hiç sorguladınız mı? Bunu samimi bir uzman arkadaşıma sorduğumda bana belki de kanserin yok edilmesi istenmiyordur demişti...
    Doktorlarımızın samimiyetinden hiçbir şüphem yok ama maalesef güvensizliğim müfredatı hazırlayan ilaç sanayisine ve onunda üzerinde olan akıla..
    Neyse iyi geceler dilerim...
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

3.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Sn hakem marsa robot gönderiyoruz ama kendimi bildim bileli kanseri bile tam olarak tedavi edemiyoruz. Bunun nedenini hiç sorguladınız mı? Bunu samimi bir uzman arkadaşıma sorduğumda bana belki de kanserin yok edilmesi istenmiyordur demişti...
    Doktorlarımızın samimiyetinden hiçbir şüphem yok ama maalesef güvensizliğim müfredatı hazırlayan ilaç sanayisine ve onunda üzerinde olan akıla..
    Neyse iyi geceler dilerim...
    Kanserin tedavisini bulupta saklayan adamın şirketin akılından şüphe ederim ben. Eğer bunu bulduysan zaten inanılmaz para kazanırsın itibar desen zirvelere çıkar tıpta einstein olursun tarihe geçersin parayla bile ölçülemez niye saklayasın ki. Gece gündüz durmadan çalışıyolar baya ilerleme kaydediliyor ancak çok kompleks çok karmaşık yapısı var kanserin. Eninde sonunda bulunacak. Bilerek bulmak istememek tamamen zırvalık emin olun. Mesela hepatit c de öldürücü bir hastalıktı yıllarca. Artık kesin tedavisi var ilacı buldular. Ne bişirket ne bi doktor bunu saklamaz. Düşünsene buldun saklıyorsun ya başkası bulur ödüle konarsa. Yani akla mantığa hertürlü ters.

Aıds in kanla bulaştığı bilinmesine rağmen yıllarca kan ürünlerinde aids taraması yapılmadı.Bu dava konusu bile oldu.Pek çok hemofili hastası aıds oldu,amerikada bir senator çocuğu bu nedenle aıds olunca işi takip etti onun uğraşları sonucu kan ve kan ürünlerinde aıds testi rutine bindi.

5. Sanitasyon temiz su insan ömrünün uzamasında elbette çok önemlidir ama arkasından aşıların bulunması penisilin üretilmeside en az o kadar etkili olmuştur.

İnsan ömrünün uzaması illüzyon değildir. Eskiden ortalama insan ömrü 40 idi. Bu demek değil ki kimse 80 yaşına kadar yaşamıyordu. Bebeklik çağını geçiren insanlar elbette 50-60 yaşlarını görebiliyordu ama ötesi çok çok azdı. Gelişmiş ülkelerde ömür sürekli uzuyor. Bebek ölümleri minumum seviyede olduğu halde nasıl uzuyor bu ömür sizce. Temiz su ve çevre son 50 yıldır çoğu gelişmiş ülkede var zaten. Daha mı temiz oldular yoksa. Japonyada ortalama yaşam süresi 30 yıl önce 75 ti şuanda 85. Sizce ne değişmiş olabilir bebek ölümlerimi azaldı üzgünüm yanlış cevap. Son 30 yıldır zaten bebek ölümleri inanılmaz düşük japonyada %0,2-0,4.

Aşılar sayesinde milyonlarca insanın hayatı kurtulmuştur. Çicek hastalığı yok edilmiştir.. Çocuk felci kimsede görülmüyor. Kuduzdan insanlar ölüyordu artık ölmüyor. Aşı mekanızmasını insan biyolojisini az biraz bilen birkişi aşılardan zarar gelmeyeceğini bilir. Adam aşı oluyor akabinde kalp krizi geçiriyor ha tamam aşıdan olducular piyasaya çıkıyor. Ne bi istatistik ne bi kıyaslama ne bir illiyet bağı kurma hiçbiri yok maksat komplo üret yeter. Aşı oluyor trafik kazası geçiriyor tamam suçlu belli aşı oldu ondan. Size önerim bu komplo teorilerine fazla kapılmayın.

Ben altına bakınca 1945 bretton woodstan başlarım 1 ons 45 dolar. 1970 te dolarla bağı kopar ve 1980de ons altın zirve yapar(850dolar). Daha sonra 2000 yılına kadar çöküş başlar(250dolar). Bu çöküşten 2011 yılına tekrar zirve yapar(1950dolar) sonra geri çekilir şuanda 2023 yılında 2011deki seviyesine geri gelir. O yüzden kıyaslama yaparken bir yatırım aracının tepe yada dip seviyesini referans almamak lazım inanılmaz derecede yanıltır. Bu süre zarfında sp500 nerelere geldi siz hayal edin artık. Altın önemlidir ama dünyada devletler var olduğu sürece dünyanın geçer akçesi en güçlü ülkenin parası olacaktır. Hiçbir ülke kendi parasının senyoraj hakkından vazgeçmez. Güç kimdeyse kuralları o yazar. Bitcoin falan abd yasaklayana kadar oyalanıp duracağız.

Alıntı Originally Posted by mavi1610mavi Yazıyı Oku
    Sanitasyon temiz su insan ömrünün uzamasında elbette çok önemlidir ama arkasından aşıların bulunması penisilin üretilmeside en az o kadar etkili olmuştur.

İnsan ömrünün uzaması illüzyon değildir. Eskiden ortalama insan ömrü 40 idi. Bu demek değil ki kimse 80 yaşına kadar yaşamıyordu. Bebeklik çağını geçiren insanlar elbette 50-60 yaşlarını görebiliyordu ama ötesi çok çok azdı. Gelişmiş ülkelerde ömür sürekli uzuyor. Bebek ölümleri minumum seviyede olduğu halde nasıl uzuyor bu ömür sizce. Temiz su ve çevre son 50 yıldır çoğu gelişmiş ülkede var zaten. Daha mı temiz oldular yoksa. Japonyada ortalama yaşam süresi 30 yıl önce 75 ti şuanda 85. Sizce ne değişmiş olabilir bebek ölümlerimi azaldı üzgünüm yanlış cevap. Son 30 yıldır zaten bebek ölümleri inanılmaz düşük japonyada %0,2-0,4.
    İnsan ömürünün uzaması veya daha uzun süre sağlıklı yaşamak için önleyici tıp da çok etkindir. Özellikle aşılar bu kapsama giriyor.ayrıca teşhis ve tedavi tarafı da oldukça gelişti. Örneğin laproskopik ameliyatların artması sayesinde hastanelerde yatış süreleri ortalama da 3-4 güne indi. Bu nedenle binlerce yataklı şehir hastaneleri yapmak yerine günümüzde ihtisaslaşmış daha butik ve şehirlerin içerisindeki hastaneler insanlara daha iyi hizmet eder.
    ben bilime güveniyorum.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Bence de belki de kanserin tedavisi bulunmuştur,şimdilik bize söylemiyorlardır,ona inanırım,sağlık endüstrisi acımasız ona da katılırım.Ama kanser tedavisini de herhalde matematikçiler veya ressamlar bulmayacak onu da (modern))))))))) )tıp sayesinde bulacağız.

Altın ve gümüş konusuna gelince bir ara gümüşe kafayı takmıştım,hem endüstride kullanılıyordu hem değerli metal olarak para gibi altın gibi değer atfediliyordu.Toprak altında kalan miktar Altından daha sınırlıydı elektrikli arabalarda solar panellerde kullanılıyordu her ikisinde de dehşetli miktarda kullanım artışı vardı falan.Ama gel gör ki jp morgan bir saat içinde bir buçuk yıllık üretim kadar gümüşü sanal olarak piyasaya satabiliyordu ))))) Ben gümüşe kafayı taktığımda 1 kilo gümüş karşılığında 3 yıl kadar önce 260 kilo sanal gümüş vardı,geçenlerde gene baktım 430 kilo sanal olmuştu.Yani yabancı bir videoda bir trader ın dediği gibi ,gümüş savunucusu spiker baskıyı anlattı anlattı sonunda trader e ne olmuş dedi bu bilinen bir şey zaten yılardır yapılıyor bunun ne anlamı var ki dedi.O gün anladım ki global parababaları ne derse o ,bu sanal finans piyasası ve bankacılık sistemi böyle devam ettiği müddetçe onlar ne derse o olur.Biat ettim rahat ettim,artık ilgilenmiyorum,az bişi fiziki gümüş ve altınım var o kadar.

Sayfa 953/1255 İlkİlk ... 45385390394395195295395495596310031053 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •