Herhangi bir yatýrým enstrümaný için geçerli argüman. 12 senedir borsadayým son 6 7 senedir gerçekten güzel getiri elde ettim þu son düþüþte bile viop da iyi bir meblaðý batýrmama raðmen zararým yok gibi bir þey. Çünkü benim iþim bu bu iþten anlýyorum emlaktan anlayan adam da piyasa düþerken çýkarken yatayken fýrsatlarý görecek anlayacak ona göre pozunu alacak muhtemelen de anlamayana göre çok daha doyurucu getiri elde edecektir.
Ben de emlak yatýrýmý yapmam, bunu beðenmediðim mantýksýz bulduðum için deðil bilmediðim için.
Ama 0 64 döneminde hele hele benim gibi oturacak evi olmayan vatandaþ almadý ise çok ciddi kaybetti bunu konuþmak da tartýþmak da anlamsýz. Buraya yazmýþtým 1.2m pazarlýk ediyordum alýyordum adam 1 günde fiyatý 1.5 yaptý sinirlendim almadým þimdi geri dönüp bakýnca açýkçasý piþmaným keþke alsaydým diyorum çok ilkeli davranmaya gerek yokmuþ ne oldu orada en ucuz ilan 2.5 hadi onu geçtim benzer seviyede en ucuz ilan 2.5, 1.5 rahat ödeyebilirdim hele o kredi ile, 2.5 çok kasýyor, demek ki hata etmiþiz kabul etmek lazým.
SM-N985F cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri