Bilmediðim için sordum hocam. Ev oldukça bakýmsýz 12 yaþýnda her þeyi baþtan yapýlacak diyebilirim dýþ sýva mantolama zemin banyolar merdivenler duvar kýrma cam balkon sundurma vs... SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýki sene önce, iþin bizzat baþýnda durduðum halde, 65 bin ödemiþtim...20 m2 mutfak+hol+banyo+küçük tuvalet+iç kapýlar (tesisatlar ve ýþýklandýrma da deðiþti+ilave 1-2 ufak iþ).
Ýþçilik iki senede %50 arttýysa, 1. kalite malzeme genelde döviz bazlý olduðu için %100 artmýþtýr. Bu iþlerin en büyük riski, olmuþken, hep biraz daha iyisi olsun dersin. Bu nedenle evdeki hesap çarþýya pek uymaz.
750 bin-1 milyon tl arasý bir rakama patlar bence.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Bilen bilir þu sýralar yatýrým amaçlý 2 ev almak için araþtýrma aþamasýndaydým. Þu an itibarý ile vazgeçtim.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...dilar-6488290/
Haciz iþlemi yapmaya çalýþan avukatý yere yatýrýp kafasýna silah dayadýlar
Ýzmir Bayraklý'da haciz iþlemi için iþ yerine giden avukat saldýrýya uðradý. Kafasýna silah dayanan ve yere yatýrýlan avukatý güvenlik güçleri kurtardý. Hastaneye kaldýrýlan avukatýn durumunun iyi olduðu öðrenildi.
2020’de 1,5 milyon konut satýldý ama ev sahipliði oraný düþtü
https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...dustu-6488078/
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ýstanbul Fatih- Þiþli- Mecidiyeköy çevresinde Metro duraklarýna en fazla 10 dk. yürüme mesafeli apart, yurt tek kiþilik oda , 1+1 kiralýk ev fiyatlarýna sarý sitede bakýyorum . Çok çeliþkili fiyatlar var. Erkek öðrenci yurtlarýnýn tarikat - cemaat baðlantýsý olmamasý lazým. Uzaktan zor oluyor. Araþtýrýyorum. 15 temmuz dan sonra bizzat gezerek bakacaðým. Tavsiyesi olan olursa sevinirim.
Özel þart ; Halkalý Mehmet Akif kalp hastanesi ile Sarýyer ( Maslak ) arasýnda her iki yöne eþit uzaklýkta olmasý.
Iki tane usta buldum biri buram buram Anadolu biri zengin ustasý özel tasarým bilmemne.
Anadolu kokan ustamý gözüm daha çok tuttu zaten zengin ustasýna gitsen o da isi muhtemelen öbürüne yaptýracak.
Ayni eve ayný iþ için birisi 500 - 550 ustu kesinlikle olmaz dedi. Diðeri 1.1m altý kesinlikle olmaz dedi.
Hadi bakalýmis kafama çok yatmadý sanýrým hiç bulaþmayacaðým SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri