bakkal dahil her yere araba ile gidilen bir siteden iki ay önce merkezi bir yere taþýndým ve yeni düzeni çok sevdiðimi söyleyemeyeceðim.
-burada insanlar bakkal vb. yerlere gitmemek için kýrk takla atýyor. blok görevlisi sipariþ alýp getiriyor, getir þu bu onlarca servis yapan oluþum var çok gerekmedikçe yine evden çýkmýyorsun o iþler için.
-eski evime araçla 5 dakika mesafede kaliteli fýrýn vardý, þimdi yine kaliteli bir fýrýna gitmek istersem arabasýz mümkün deðil.
-eski evimde arabamla gittiðim yakýn yerlerde otopark sýkýntýsý çok nadiren olurdu, örneðin avm ye girince deli dana gibi dönmezdim, en altta nerenin boþ olduðunu bilirdim.
-eski evimin etrafýndaki mekanlar geniþ olurdu, örneðin gittiðim balýkçýnýn belki iki dönüm açýk bahçesi vardý.
döner yemeðe alkent e giderdim, alkent te villalar da oturan zenginler nadiren geldiði için tüm iþletme bana hizmet ederdi.
insan bazý þeyleri yaþayarak görüyor anlýyor, içindeyken sana çok sýkýntý verdiðini düþündüðün þeylerin ne büyük nimet olduðunu kaybedince anlýyorsun.
diðer yandan insan herþeye alýþýyor ve benimsiyor ailemle 20 yýl kadar merkezde yaþadým, öðrenciliðim Mecidiyeköy de geçti. Mecidiyeköye gitmeyeli 10 yýlý geçmiþtir orada yaþadýðýmý bile bu yazýyý yazarken hatýrladým
herkesin gönlüne göre olsun.
Yer Ýmleri