whatsappta eski mesajlaþmalarýmda bizim burada 2019 nisanda 750bine (125bin dolar) satýlan evler için þu an 2.2 milyon yazýlýyor en az.
230bin dolar.
kiralari da dahil edersek 2,5 senede %100 dolar bazýnda artýþ...
Þunlarýn çoðunu yolda görsem asgari ücretli nasýl geçiniyor acaba wah wah derim ama milyonluk ev almak için sýra olmuþlar. Çok deðiþik bir ülke. Galiba gerçekten
para fýþkýrýyeeeeeah
Diðer ihtimal de ben bu iþten hiç anlamýyorum. Yani bu kadar adam yanýlýyor olamaz yaw. Baksana![]()
Yatýrimci arkadaþlar icin kupon bir tarlamiz var. Ýstanbul arnavutköy Tayakadin köyunde. Tam olarak istanbul havalimani ile terkos gölünün ortasinda, yani Kanal istanbul manzarali olacak yakinda.Havalimani da 2 dakka.. Çok degil 1 2 yila kalmaz %100 kar edersiniz...
Acil oldugu icin fiyat düþük. Kacirmayin derim....
4600 metre kare.... Sadece ve sadece
46 milyon lira.....
SM-N770F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Arsani baþka yerde sat burasý sarý sayfa deðil.
@bzaferb
geçen buna benzer bir þey oldu. bir daire söyeldi emlakçý (benim bütçe üzerinde), þöyle güzel böyle güzel, hemende satýlmasý lazým acil yani, bu fiyata böyle bir þey bulamazsanýz, alsatçýlar hemen dadanacak zaten vs vs. göstereyim mi size dedi, dur dedim sonra bakarýz. "ohooo, sonraya kalmaz o, 3 güne gider zeten". dediðinden bugüne 23 gün geçti ev hala duruyor.![]()
Kýcý kirik dairelerin 3 milyon ettiginin soylendigi yerde benim tarlam 46 milyon etmis cokmu hocam))
Hemde kuponundan. Ustune 10 tane apartman dikilir. 10 ar daire desen , 100 daire. 5 er milyondan 500 milyon)
Hesap ortada. 46 milyon bedava sayilmaz mi :D
SM-N770F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri