Öyle bir ev yok. Ev sahibi bagista bulunmustur.Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öyle bir ev yok. Ev sahibi bagista bulunmustur.Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Datça nasýl ? Þeref Düzyatanlar çok övüyor...
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yalana borcum mu var niye manipüle edeyim ki burayý emlak piyasasý burayý mý baz alýyor sanki .
30 yýllýk berberim 4+1 4 yýllýk bina 150 m2 7000 e tutsa 4000 veriyorum der mi kiraya veren de okul arkadaþým üstelik ikisi de yalan söylediyse bana bilemem sizin anlayýþýnýza göre .
Bugünde bir Arap 1 milyon dolara aldýðý evi 8000 e kiraladý Komisyoncu söyledi arkadaþý kandýrmak için aralarýnda anlaþýlýrlar mý mal sahibi kiracý bilemem onu ikincisinde böyle bir olay .
Bunlar site deðil düz apartman dairesi
Biri ayastepanos
Diðeri makriköy
Berber saçýmý kesen kiþi ben berber deðilim konu yanlýþ anlaþýlmýþ
Son düzenleme : Pscyokinesis; 05-11-2021 saat: 21:54.
Piyasada o kiralarý verenler %80-90 ihtimalle çarpmaya geliyor .
Öyle kiraya veren var tabi ki ilk kira ve depozito dýþýnda hiçbir þey alamýyor büyük çoðunluk burada
Karþý sokakta kiraya verdiler bugün 2250 tl 2+1 giriþ kat .
Bugün sordum sizin soruyu komþuma 3000 e verdim geçen sene hiç kira alamadým eve girince az olsun temiz olsun böylesi daha iyi dedi .
Tanýdýðý biri garantör olmuþ öyle vermiþ içi full yapýlý evin .
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yatýrým için tatil yerlerinden yazlýk ev/daire almak mantýklý mý arkadaþlar? Yapýlan yatýrým deðerini korur mu? Tecrübesi olan var mý?
Yer Ýmleri