Originally Posted by
Desidero74
Arkadaþlar merhabalar burada daha önce bulunmadým o yüzden tartisimis olabilir ancak þu an Ocak 14 ve Þubat 14 iki kiracý için kontratý yenilemem gerekiyor birine kendim kullanacam çik dedim zira kullanma durumum da var ancak bana geçen ay what'sapp dan yüzde 17 lik resmi artýþ oranýný göstermiþ bu oran þimdi de yüzde 19.6 çýkmýþ buna bir itiraz yolu yokmudur enflasyon sadece kirada nasýl böyle çýkýyor bu ne saçmalýk samimi söylüyorum kiracýlar çýkýnca camlara kocaman kiralýk mikro yazýyla deðildir yazacaðým asla kiraya vermeyi düþünmüyorum zira vergiyi de tam ödüyorum bu ne saçmalýk kendisi bir yol bulan bilen özelden de yazabilir .
Not kat karþýlýðý verilebilir bir arsam daha var verdiðimde ve daireleri aldýðýmda kiralýk yazýp aylýk 20 bin isteyeceðim killigina , zira kiraya vermek istemiyorum zaten bu ikiyi de ilk yapildiginda 1.5 yýl kiraya vermemiþtim .
Fena halde sinir katsayým yüksek .Benim malimla hükümet gerdeðe giriyor resmen.sonra da enflasyonu düþük çýkaracak bu yolla .
Hocam maalesef kanunlar yatýrýmcýlarý korumuyor. Ancak kendiniz oturacaksanýz elbette çýkmasýný isteyebilirsiniz.
Yakýn zamanda gerçekleþecek gereksinim için tahliye davasý açýlabilirsiniz.
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Yer Ýmleri