Önümizdeki günlerde gündem ev fiyatları kira cartcurtdan aidat zamlarına döner . Asgari ücretin maliyeti %40 artmışken minimum %35artış gelir. Donanımlı sitelerde %50yi geçer. Sürdürme maliyetinden dolayı da rotasyon artacaktır
Önümizdeki günlerde gündem ev fiyatları kira cartcurtdan aidat zamlarına döner . Asgari ücretin maliyeti %40 artmışken minimum %35artış gelir. Donanımlı sitelerde %50yi geçer. Sürdürme maliyetinden dolayı da rotasyon artacaktır
Kesinlikle, aidatlara dikkat, fena artar aidatlar. Nerdeyse kira kadar aidat var sosyal alanı olan sitelerden apartman dairelerine talep kayar ilerde bence. 50 tl ile apartmanda işi bitirirsin sitelerde güvenlik, bahçe, havuz vs kira kadar aidat verirsin.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizde 245...2 bloğa bir kapıcı bakıyor..toplam 80 daireye bir kişi yani..havuz olmaması ve açık otopark maliyet avantajı sunuyor..sabah alış veriş, akşam çöp servisi var. temizlik, aydınlatma vs giderler var..bizde de 350 olur gibi. 1000 tl aidat bu dönemde çok can sıkar, kira gibi aidat resmen.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Şu an için bedava sayılır..ama bizde 7*24 güvenlik var..onu öylemeyi unuttum...o da varsa, bizim yöneticiy iyisin, ama daha iyileri var diyeyimbizimkisini öyle motive ediyorum ben
bu arada 12 blok*48 daire var...konut sayısı arttıkça ortak gider azaldığı için aidat da düşüyor.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
%35 taban artış olur. Şahsen, bizim sitede aldığımız hizmet karşılığı ödediğimiz aidat çok düşük kaldı diye düşünüyorum. Sonuçta nispeten düşük olan aidat, artış sonrası daha da cazip hale gelecektir. Artık kiracı talebine etki olarak aidat en öneli 1-2 kriterden biri bence.
Yer İmleri