Ben sizin o dediginiz enayilerdenim o zaman benim için þu ana kadar borsa yatýrýmý ev yatýrýmýn dan cok cok daha iyi getiri sagladý cok degil bundan 2-3 sene once ki duþuk faiz oraný ile ev alma furyasýna bilerek ve isteyerek katýlmadým o zaman þartlarý ile portfoyumun yarýsý peþin yarýsý kredi ile ev alabilecek durumum vardý o zaman odedigim kira bedelli 1200 TL idi maaþým 5000 TL idi alacagým evin degeri ise 420 bin idi herkesin gozden kaçýrdýðý gerçekler var hesaplar þu idi ben kredi çekerim odedigim taksit tutarý yýllar içinde devede kulak kalýr gelirim arttýgý için de zorlanmam cogu insan bunu cok buyuk fýrsat olarak gordu ve bir çok insan birikimlerinin buyuk bir bolumumu ev e kaydýrdý gelelim o zaman sonraki olanlara gelir istenildiði duzeyde artamdýgý gibi ustune ustluk ev kredisi dýþý gider kalemleri beklenmeyen duzeyde arttý yaþam kalitesi dibe vurdu beni soracak olursanýz bir enayi olarak artan ev fiyatlarýna ragmen portfoyumun yarýsý ile hiçbir kredi çekmeden ev sahibi olacam hemde yaþam standartlarýmý korumuþ olacagým
PPA-LX2 cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri