2023 de hükümet deðiþirse, imar rantý bir süre duracaktýr. Buda arz tarafýnda sýkýntýya neden olacaktýr.
SM-S908E cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
2023 de hükümet deðiþirse, imar rantý bir süre duracaktýr. Buda arz tarafýnda sýkýntýya neden olacaktýr.
SM-S908E cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ýyi de þu anda ev fiyatlarýnýn bu kadar yüksek olmasýnýn nedeni yeterli alanýn imara açýlmamasý deðil mi?
Asýl imar rantýný önlemenin yolu, ihtiyaç duyulan kadar alaný imara açmaktan geçer.
Ýhtiyaç duyulan alan imara açýlýrsa, arsalardaki %40-50-60 oranlarýna ulaþmýþ kat karþýlýðý oranýný, %15-20-25 bandýna düþürmez mi?
akýl! akýl!!
Gel kafama takýl!!!
istanbul da imar a açýlacak yerler orman olmadýðý sürece , istanbul daki dahada artacak trafikden vs vs gibi geniþlemenin getirdiði sorunlarla baþa çýkabildikden sonra hiç sorun yok .
Birde bana dua edin arkadaþlar istanbul u býrakýp Adana ya yerleþtim. Bir konut arzý oluþturdum sayýlýr talepde bulunmayarak
y.t.d.
Sn.akçay, son dönemde artan yabancý tepkileri üzerine halkýn gazýný almak için sýk sýk televizyonlarda ; göç idaresince geri gönderilen yabancý sayýlarý ve gönderme videolarý yayýnlamaya baþladýlar. Gerçek bambaþka. Mahallelerde - semtlerde çýkan olaylarda ayný þeyi yapýyorlar. Göstermelik yabancýlarý o bölgeden taþýyorlar fakat olaylar sakinleþince yerlilerden 5-10 kiþiyi göz altýna alarak gözdaðý veriyorlar.
Þimdi bu kýsýtlama iþinde ise yoðun olarak yabancý yaþayan yerlerdeki vatandaþlýk baþvurularýnýn hýzlandýrýlarak ( seçim de olduðundan ) artýk onlarýn yerlileþtirilmesi olabilir. Böylece itiraz edene '' bak kardeþim bunlar yabancý deðil , vatandaþ oldular '' diyeceklerdir. Mevzuat izin verdiðine göre yapacak bir þey kalmýyor. her ne kadar bazýlarý KANUN tanýmam dese de , bu mevzularda kanun candýr derler.
Sayýn Finans_mt'nin mesajýndaki "ahlak"kelimesini alýntýlayýp bu tür bir yorum yapacaktým, ama siz zaten ahlak konusunu gayet güzel özetlemiþsiniz.
Bugün hükümet "oturduðunuz eve beleþ çökebilirsiniz" dese, "kanun ne diyorsa o" bahanesiyle seve seve baþkasýnýn emeklerine çökecek ahlaka sahip insan sayýsý epey çokmuþ, bunu anlamýþ olduk.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
Yer Ýmleri