Artan
Azalan
İşlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düşük / Yüksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00
Arama sonucu : 10492 madde; 1 - 8 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Edremit merkezde oğluma aldığım 1 yaşında 4 katlı binanın en üst katındaki dairenin boş arsaya bakan cephesinden yağmur suyu çekiyor. Müteahhit yapacağını söylediği için ihtar çekmedim. Aradan 6 ay geçti. İlkokul mezunu şark kurnazı mütait sanırım benim için '' bu çokbilmişi atlatırım , olmadı en son şirretlik yaparım '' düşüncesine girmiş. Dün şiddetli yağan yağmurda odaların duvarları ıslanınca binanın alt katında dükkanında oturan mütaite '' gel bak hemşerim, yaptığın eserle gurur duyacaksın . Sen yerlilere silah falan çekerek şirretlikle işlerini götürüyormuşsun ama beni atlatman mümkün değil. '' dedim.

Adam anında çirkinleşti. Bugün noter getirdim, tespit yaptırdım. Bürosundan görmüş çıkışta notere soruyor. Sonra beni arıyor '' Yaa abi , sen ne acelesin yapacağım dedimya '' diyor. Artık kendisiyle selamlaşmak bile istemediğimi, avukat- noter- mahkeme masraflarıyla birlikte en iyi izolasyonu yaptıracağımı ve mesleğinde ilk dersini almanı sağlayacağımı söyledim.

İlk fırsatta daireyi satıp, parasını eurobonda yatıracağım. Oğlum ömür boyu dertsiz bankadan parasını çeksin....

2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Edremit merkezde oğluma aldığım 1 yaşında 4 katlı binanın en üst katındaki dairenin boş arsaya bakan cephesinden yağmur suyu çekiyor. Müteahhit yapacağını söylediği için ihtar çekmedim. Aradan 6 ay geçti. İlkokul mezunu şark kurnazı mütait sanırım benim için '' bu çokbilmişi atlatırım , olmadı en son şirretlik yaparım '' düşüncesine girmiş. Dün şiddetli yağan yağmurda odaların duvarları ıslanınca binanın alt katında dükkanında oturan mütaite '' gel bak hemşerim, yaptığın eserle gurur duyacaksın . Sen yerlilere silah falan çekerek şirretlikle işlerini götürüyormuşsun ama beni atlatman mümkün değil. '' dedim.

Adam anında çirkinleşti. Bugün noter getirdim, tespit yaptırdım. Bürosundan görmüş çıkışta notere soruyor. Sonra beni arıyor '' Yaa abi , sen ne acelesin yapacağım dedimya '' diyor. Artık kendisiyle selamlaşmak bile istemediğimi, avukat- noter- mahkeme masraflarıyla birlikte en iyi izolasyonu yaptıracağımı ve mesleğinde ilk dersini almanı sağlayacağımı söyledim.

İlk fırsatta daireyi satıp, parasını eurobonda yatıracağım. Oğlum ömür boyu dertsiz bankadan parasını çeksin....
    memlekette olan bütün olaylar senin başına geliyor galiba?

Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    memlekette olan bütün olaylar senin başına geliyor galiba?
    Bide dolar topiğinde yazzdığı edremit pazarı hikayesi var evlere şenlik
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ne yazmış ki

Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    ne yazmış ki
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...88#post6078088
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bugüne kadar senin deli saçmaların hakkında tek kelime yazmadım ama her başlıkta dedikodu yapman gerçek yüzünü gösterdi. Güya devlet memurusun . Sabahtan akşama her başlıkta herkese laf yetiştiriyorsun ve hakkında tek soruşturma yok. Neden acaba ? Aklı olan senin ne olduğunu anlayacaktır....... Tüm hisse. net senin olsun. Vatandaş slogan sever, heyecan sever. Bilgilendirme sevmez anladık. Ne haliniz varsa görün. İnsanları taşlayarak her platformdan uzaklaştırma görevinizi başarmanın mutluluğunu yaşayın.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bugüne kadar senin deli saçmaların hakkında tek kelime yazmadım ama her başlıkta dedikodu yapman gerçek yüzünü gösterdi. Güya devlet memurusun . Sabahtan akşama her başlıkta herkese laf yetiştiriyorsun ve hakkında tek soruşturma yok. Neden acaba ? Aklı olan senin ne olduğunu anlayacaktır....... Tüm hisse. net senin olsun. Vatandaş slogan sever, heyecan sever. Bilgilendirme sevmez anladık. Ne haliniz varsa görün. İnsanları taşlayarak her platformdan uzaklaştırma görevinizi başarmanın mutluluğunu yaşayın.
    Dedikodunarkadan yapılır. Bu topiğe tazmışsın bu topikte yazmışım. Öteki topikte yazmışsın oradada yazmışım. Ne dedikodusu burada edremitten bir hikaye yazmışsın öbür taraftada edremit pazarından atmışsın ikisini birleştirdim oldu da bitti
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Dedikodunarkadan yapılır. Bu topiğe yazmışsın bu topikte yazmışım. Öteki topikte yazmışsın oradada yazmışım. Ne dedikodusu burada edremitten bir hikaye yazmışsın öbür taraftada edremit pazarından atmışsın ikisini birleştirdim oldu da bitti
    Yok yahu ne ilgisi var.
    O enson edremit pazarından bildiriyordu alakası yok.
    bir halt olacağı yok.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •