Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
188,10 10% 630,96 Mn 184,00 / 188,10
154,00 10% 170,61 Mn 135,80 / 154,00
95,20 9.99% 447,73 Mn 92,00 / 95,20
726,50 9.99% 212,64 Mn 726,50 / 726,50
9,25 9.99% 229,86 Mn 8,27 / 9,25
20,16 -10% 112,05 Mn 20,16 / 21,72
128,00 -9.99% 399,94 Mn 128,00 / 135,50
39,70 -9.98% 1,03 Mr 39,70 / 46,00
149,00 -9.97% 1,44 Mr 149,00 / 157,50
3,55 -9.9% 1,05 Mr 3,55 / 4,01
3,60 1.69% 27,05 Mr 3,36 / 3,64
334,50 -1.47% 9,15 Mr 322,00 / 340,00
18,71 9.99% 8,59 Mr 16,77 / 18,71
40,60 -0.64% 8,31 Mr 40,00 / 41,40
73,45 -3.16% 7,43 Mr 73,25 / 76,20
20,80 -1.89% 861,05 Mn 20,66 / 21,38
421,50 -2.37% 4,63 Mr 419,75 / 433,25
334,50 -1.47% 9,15 Mr 322,00 / 340,00
783,50 1.16% 4,62 Mr 782,00 / 811,50
102,30 1.39% 626,25 Mn 101,30 / 104,80
115,70 -0.6% 396,09 Mn 115,30 / 117,70
421,50 -2.37% 4,63 Mr 419,75 / 433,25
36,00 0% 114,30 Mn 35,46 / 36,40
11,45 2.42% 461,51 Mn 11,10 / 11,50
85,65 -2.89% 808,88 Mn 84,20 / 87,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 741/1312 ÝlkÝlk ... 2416416917317397407417427437517918411241 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 5,921 - 5,928 arasý.

Konu: þu anda ev almak ne kadar doðru bir yatýrým 2

Duhul
    Oct 2021
    Ýkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    Detroit aðýr geldi herhalde ahaha.
    kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2. Her görüþü analiz edip fikirlere cevap vermenin kötü tarafý da arada trolleri de beslemiþ oluyorsunuz.

Size tavsiyem DON'T FEED THE TROLLS
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

Duhul
    Oct 2021
    Ýkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    bana bak o tabiri pi sayýsý ile çarpýp dört buçuk misli ile sana iade ediyorum. git önce bi araþtýr niye detroit yazýk niye dallas yazdýk. neler oluyor haberin var m ý , yök. bilgi sahibi olmadan fikir sahibisin. kuþadasýný margarinlemek kolay tabii föruma .

ilber ortaylý : '' cahiiiiilllll ''
    kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4.  Alýntý Originally Posted by vivatrader Yazýyý Oku
    Sn djoz önceki yýllarda o kadar çok acýmasýz konuþurdunuz ki o yüzden sizi red listeme bile almýþtým ama sonra kendi kendime "beni en çok geliþtiren þey karþýt görüþlerdir" dedim ve red listemden hemen sizi kaldýrmýþtým. Bazý konularda sizi hala kendimce hatalý bulsam da gayrimenkul konusunda özellikle de kiracý ev sahibi iliþkisi konusunda size sonuna kadar hak veriyorum. Selamlar
    Bazý yatýrýmlarýmýz sizinle ayný veya benzer olduðu halde niçin benden hazzetmediðinizi bir türlü anlayamamýþtým. Agresif mesajlarýmdan dolayýymýþ demek. 🙂
    Dediðiniz gibi farklý görüþleri de takip etmek insaný daha iyi geliþtiriyor.
    Selamlar, saygýlar.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
    Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ

5.  Alýntý Originally Posted by vivatrader Yazýyý Oku
    Sn. Varsayým sonuçta bir Milano Paris deðil tabii ki ama elimizdekilere þehirlerin içinde bence en iyi yatýrým yapýlabilecek yer. Bu arada bana göre dünyada cennet Kuþadasý o ayrý konu...

O saydýklarýnýz þeylerin çoðu bütün turizm yerlerinin genel sorunu maalesef. Deniz konusunda bodrumda da çarþýda denize girilmez Kuþadasý marinada da. Bunu herkes bilir ama kadýnlar denizi plajýna gidin her gün balýklarla birlikte yüzersiniz denizi akvaryum gibi mavi bayraklý zaten.

Bu arada benim fikrim deðil bu yapýlan araþtýrmalara göre Kurvaziyer ile gelen turistler diðer turistlereden 4 buçuk kat daha fazla döviz býrakýyor ve kültür yönünden de daha üst düzey tabir edilen sýnýfta kabul ediliyor. Söylediðiniz balkanlarýn gelme olayý ise yeni baþladý ve tüm türkiyedeki turistik yerlere otobüsle gelen plaj turistleri. Bu sadece Kuþadadýnda deðil yani. Ama zaten hedef kitle onlar deðil ve azýnlýkta kalýyorlar. Onlar sadece plajlara gelen dönemsel turistler
    Kurvaziyer turistleri ise yemek-Kültür sanat vb için gelen ve kýþýn da gelen turistler. Bu da Kuþadasýný ön plana çýkaran en önemli unsur. Sonuçta gelecekte hepimiz kim yanýlmýþ kim haklý çýkmýþ göreceðiz...
    Selamlar...
    Her sene yazin kusadasi guzelcamlidayim. Yatirim icin hakli olabilirsin fiyatlari bilmiyorum. Ama ben hayatimda kusadasi kadar igrenc sehirlesme bir tek didimde gordum. O kadar kotu. Oyle bir betonlasma varki resmen Istanbulun bir banliyosu olmus. Daglar tepeler tepelerin arkalari heryer beton ve hep carpik bicimde gelisiyor.

Orada yasayan akrabalarim var son 10 yildir denizi pis oldugu icin 1 saat araba surup guzelcamliya geliyorlar. Mavi bayrak bana hic gercekci gelmiyor cunku denizin temizligi pisligi bakarak anlasilmaz suyun analiz edilmesi lazim.

Butun bu olumsuzluklara ragmen olaganustu sayida gurbetci saldirircasina kusadasi ve civarindan ev aliyor. Fiyatlar astronomik artti halada artiyor. Ev alanlarin cogu gurbetci ve bircoguyla tanistim konustum ilk sorum su oldu. Neden bodrum degilde kusadasi? Cevap hep ayni. Abi bizim paramiz bodruma yetmez

Oyle bir duruma geldikki bodrum bir benchmark olmus Almanyadaki bitlisli taksi soforu yada new jersey deki malatyali kamyon soforu kim oldugu hic onemli degil parasi olan herkesin aklinda hep bodrum var. Dunyanin hangi ulkesindeki gurbetcoyle konustugunuz onemli degil. Mantik su paran varda Bodrum yoksa basla yerlere bak.

Hayatinda bodrumu gormemis gitmemis kultur olarak hicbir baglantisi olmayan insanlarda bile garip bir bodrum saplantisi var buda bodrumu psikolojik benchmark yapmis.

Peki benchmark dolar cinsinden artarsa bircok gurbetcinin parasi yetmeyince naapiyor. Alternatiflere bakiyor. Spill over effect

Bodrum arttikca oradan alamayanlar daha once benim gibi kusadasina burun kiviran dusuk kotu kalitesiz gorenler bu dusuge razi oluyor. Bodrum 4 kat artmissa kusadasi 3 kat artmiyor oda 4 kat artiyor. Korelasyon hep ayni.

Guzelcamlida ev alan onlarca gurbetci tanidim. 100% u almanyadan 100% u ayak islerinden emekli. Birikimleri hep 100 bin euro civarinda bununla gidip eski pusku denize biraz yakin tadilat isteyen yazlik alip yerlesiyorlar. Konustugum emlakcilarda yazlik talebinin %80 gurbetci oldugunu soyledi. Gercek yabanci alici sifira yakin. Bodrumun farki yabanci paranin cok olmasi. Fiyat farki bundan kaynaklaniyor.

Benim favori yerim Antalya. Bu yaz gittim. Hayatimda gordugum Turkiyedeki en modern en temiz sehirdi. Cok pahalandi ama gelecegi daha fa parlak.

6. Çok eskilerin mandrakesi daha sonralarýnýn g.ahmeti yeni nickiyle bisikletçi bodrum trolü acaba ne zaman damlar? dedim ama senden önce bodrumcu eskinin Hamza sütbýyýk nickli yeninin lucky trolü damladý. Neyse iyi günümdeyim sana da cevap yazacaðým.

Kuþadasý'na yapýsal olarak Küçük Ýstanbul derler(Yedi tepeye benzetirler) Misal 80 bin dolara da 1+1 de bulursun 300 bin dolara 1+1 bile bulursun o derece kozmopolit bir þehir hatta çoðu ilden bile daha büyüktür.

Söylediðin yer olan Güzelçamlý, Davutlar,Ýkiçeþmelik vb. yerler ucuz ve sadece yazlýkçýlarýn yaþadýðý merkezin dýþýnda kültür düzeyi düþük yerlerdir. Ben 3 yýldýr Davutlar vb yerlere gitme gereði bile hissetmedim oralar merkez de deðil kýþýn ýssýzdýr zaten o söylediðin yerler.

Kuþadasý benim için Kadýnlar denizi mahallesi, Marina bölgesi ve Ege mahallesi bölgesidir. Bu arada 100 bin euroya villa mý kaldý? Þaþýrdým. Eski püskü küçücük kulübe gibi bir þeydir.
    Didim ile Kuþadasýný karþýlaþtýrmak nasýl bir kafadýr? Didim Aydýn dýr Kuþadasý Ýzmirdir (her ne kadar Adnan Menderes Ýzmirden koparýp memleketi aydýna hediye etse de)
    Hala boyoz yenir, midye yenir, çekirdeðe çiðdem denir. Yani Ýzmir Kültürü Hala Kuþadasýnda hakimdir. Kuþadasýnýn nasýl bir yer olduðunu Adalýlarýn nasýl bir kültür yapýsýnda olduðunu anlamak için Kýþýn geleceksiniz Ben yaya kaldýrýmýnda yola adým attýðýmda tüm arabalarýn durduðunu gördüðümde Aman Allahým burasý Türkiye'mi dedim. Yaya geçidinde tüm arabalar hemen dururlar. Benim için önemli bir kültür düzeyidir. Kuþadasý Türkiye'nin ilk turistik bölgesidir evet o dönem betonlaþma yaþamýþtýr ama zaten bodrum da dað baþý bile betona döndü. Çeþme,bodrum demet akalýn'dýr , hande yener'dir Kuþadasý ise baðrýndan çýkardýðý Dünyaca ünlü Jazz ustasý Maffy'dir, Ünlü Jazz cý Fatih Erkoç'tur. Kültürdür yani. Biri de barlar sokaðý demiþ. Tey allahým...

Bu arada Antalyayý beðenmiyorum yapý olarak (istisnalar hariç) halký Ege halký gibi açýk görüþlü deðiller maalesef. 6 yýl önce eþimle ramazanda gittik ikimiz de oruç tutmayýz arka sokaklarda esnafýn bize bir bakýþlarý vardý Ýçlerinden resmen kafir demiþlerdir. Kavga etmemek için eþim beni zor durdurdu. Ondan sonra Eþim de ben de asla akdenizde yaþanmaz dedik. Zaten kendisinin gençliði ve çocukluðu Akdeniz bölgesinde geçtiði için asla kendisini Antalyaya ikna edemem. Zaten Baykal olmasa Antalyada CHP oy alýrken hep zorlanýrdý. Halký Egeye göre tutucudur Antalyanýn.

Adamýn diðeri de margarinliyorsun Kuþadasýný demiþ yahu Türkiyenin ilk ve en büyük turizm þehrinin yaðlanamsýna ihtiyacý mý var? Yazýn 2 milyondan fazla turist geliyor keþke az gelseler de daha rahat denize girsek.
    Tabii ki yaþadýðým yer ve gayrimenkulde almýþ olduðum pozisyonum gereði biraz da egosal olarak savunuyorum hepsi bu. Ýstanbulun taþý topraðý altýn, Egenin ise pýrlantadýr. Reklama ihtiyacý falan yok

Deniz olayýna gelince mavi bayrak umurumda deðil her sabah girdiðim denizi senden mi öðreneceðim. Ne ben ne de eþim covid aþýsýnýn 1.sini bile olmadýk ve dahi covid hastasý bile olmadýk. Havasý suyu iyot vb etkisi olduðunu düþünüyorum.

Neyse mandrake bak iyi günümdeyim sana da uzun uzadýya yazdým galiba yaþlanýyorum çok ýlýman biri olmaya baþladým.
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

7.  Alýntý Originally Posted by vivatrader Yazýyý Oku
    Çok eskilerin mandrakesi daha sonralarýnýn g.ahmeti yeni nickiyle bisikletçi bodrum trolü acaba ne zaman damlar? dedim ama senden önce bodrumcu eskinin Hamza sütbýyýk nickli yeninin lucky trolü damladý. Neyse iyi günümdeyim sana da cevap yazacaðým.

Kuþadasý'na yapýsal olarak Küçük Ýstanbul derler(Yedi tepeye benzetirler) Misal 80 bin dolara da 1+1 de bulursun 300 bin dolara 1+1 bile bulursun o derece kozmopolit bir þehir hatta çoðu ilden bile daha büyüktür.

Söylediðin yer olan Güzelçamlý, Davutlar,Ýkiçeþmelik vb. yerler ucuz ve sadece yazlýkçýlarýn yaþadýðý merkezin dýþýnda kültür düzeyi düþük yerlerdir. Ben 3 yýldýr Davutlar vb yerlere gitme gereði bile hissetmedim oralar merkez de deðil kýþýn ýssýzdýr zaten o söylediðin yerler.

Kuþadasý benim için Kadýnlar denizi mahallesi, Marina bölgesi ve Ege mahallesi bölgesidir. Bu arada 100 bin euroya villa mý kaldý? Þaþýrdým. Eski püskü küçücük kulübe gibi bir þeydir.
    Didim ile Kuþadasýný karþýlaþtýrmak nasýl bir kafadýr? Didim Aydýn dýr Kuþadasý Ýzmirdir (her ne kadar Adnan Menderes Ýzmirden koparýp memleketi aydýna hediye etse de)
    Hala boyoz yenir, midye yenir, çekirdeðe çiðdem denir. Yani Ýzmir Kültürü Hala Kuþadasýnda hakimdir. Kuþadasýnýn nasýl bir yer olduðunu Adalýlarýn nasýl bir kültür yapýsýnda olduðunu anlamak için Kýþýn geleceksiniz Ben yaya kaldýrýmýnda yola adým attýðýmda tüm arabalarýn durduðunu gördüðümde Aman Allahým burasý Türkiye'mi dedim. Yaya geçidinde tüm arabalar hemen dururlar. Benim için önemli bir kültür düzeyidir. Kuþadasý Türkiye'nin ilk turistik bölgesidir evet o dönem betonlaþma yaþamýþtýr ama zaten bodrum da dað baþý bile betona döndü. Çeþme,bodrum demet akalýn'dýr , hande yener'dir Kuþadasý ise baðrýndan çýkardýðý Dünyaca ünlü Jazz ustasý Maffy'dir, Ünlü Jazz cý Fatih Erkoç'tur. Kültürdür yani. Biri de barlar sokaðý demiþ. Tey allahým...

Bu arada Antalyayý beðenmiyorum yapý olarak (istisnalar hariç) halký Ege halký gibi açýk görüþlü deðiller maalesef. 6 yýl önce eþimle ramazanda gittik ikimiz de oruç tutmayýz arka sokaklarda esnafýn bize bir bakýþlarý vardý Ýçlerinden resmen kafir demiþlerdir. Kavga etmemek için eþim beni zor durdurdu. Ondan sonra Eþim de ben de asla akdenizde yaþanmaz dedik. Zaten kendisinin gençliði ve çocukluðu Akdeniz bölgesinde geçtiði için asla kendisini Antalyaya ikna edemem. Zaten Baykal olmasa Antalyada CHP oy alýrken hep zorlanýrdý. Halký Egeye göre tutucudur Antalyanýn.

Adamýn diðeri de margarinliyorsun Kuþadasýný demiþ yahu Türkiyenin ilk ve en büyük turizm þehrinin yaðlanamsýna ihtiyacý mý var? Yazýn 2 milyondan fazla turist geliyor keþke az gelseler de daha rahat denize girsek.
    Tabii ki yaþadýðým yer ve gayrimenkulde almýþ olduðum pozisyonum gereði biraz da egosal olarak savunuyorum hepsi bu. Ýstanbulun taþý topraðý altýn, Egenin ise pýrlantadýr. Reklama ihtiyacý falan yok

Deniz olayýna gelince mavi bayrak umurumda deðil her sabah girdiðim denizi senden mi öðreneceðim. Ne ben ne de eþim covid aþýsýnýn 1.sini bile olmadýk ve dahi covid hastasý bile olmadýk. Havasý suyu iyot vb etkisi olduðunu düþünüyorum.

Neyse mandrake bak iyi günümdeyim sana da uzun uzadýya yazdým galiba yaþlanýyorum çok ýlýman biri olmaya baþladým.
    Guzel kardesim ben trol degilim, fikirlerimi paylasiyorum. Trol dedigin konu disina cikar hakaret eder abuk subuk yazar

Ben Turkiyede yasamadigim icin senin kadar detayli bilgi sahibi degilim zaetn orada senede 2 hafta kaliyorum o kadar. Kusadasinin bende beton soku etkisi yapmasinin sebebi tamamen geldigim ulkeden sonraki farklilik. Yoksa Turkiyede yasiyor olsaydim eminim banada normal gelecekti

Yatirim icin senin dediklerin 100% dogrudur kendi gozumle gordum dolar cinsinden bile buyuk bir artis var. Guzelcamliyi bizim gibi insanlar neden seviyor? Cunku sessiz sakin deniz cok temiz ve milli parkin dibinde. Insaat yok denecek kadar az cunku yapacak yer yok. koy gibi bir yer arayan benim gibiler icin bicilmis kaftan.

Sizin durumunuz farkli siz yazlik degil hem sehir hem yazlik hayati ustune gayrimenkul den getiri ariyorum diyince Kusadasi bicilmis kaftan oluyor.

100 bin euro ya dedigim gibi yazlik var ama dokuluyor. Zaten denize yakin her yer dokuluyor cunku eskiler. Denizin dibinde olanlar 300 bin euro. Bunlar gecen yazin fiyati. Bu sene Guzelcamlidaki hem emlakci hem ev sahiplerinin bir taraflari kalkmis kimse 30 gunden asagi evini kiralamak istemedi o yuzden kimseyle konusamadik data toplayamadim.

Umarim hersey gonlunuzce olur, lutfen yazmaya devam edin her yazinizdan cok ogreniyorum.

Alýntý Originally Posted by bisikletci Yazýyý Oku
    Her sene yazin kusadasi guzelcamlidayim. Yatirim icin hakli olabilirsin fiyatlari bilmiyorum. Ama ben hayatimda kusadasi kadar igrenc sehirlesme bir tek didimde gordum. O kadar kotu. Oyle bir betonlasma varki resmen Istanbulun bir banliyosu olmus. Daglar tepeler tepelerin arkalari heryer beton ve hep carpik bicimde gelisiyor.

Orada yasayan akrabalarim var son 10 yildir denizi pis oldugu icin 1 saat araba surup guzelcamliya geliyorlar. Mavi bayrak bana hic gercekci gelmiyor cunku denizin temizligi pisligi bakarak anlasilmaz suyun analiz edilmesi lazim.

Butun bu olumsuzluklara ragmen olaganustu sayida gurbetci saldirircasina kusadasi ve civarindan ev aliyor. Fiyatlar astronomik artti halada artiyor. Ev alanlarin cogu gurbetci ve bircoguyla tanistim konustum ilk sorum su oldu. Neden bodrum degilde kusadasi? Cevap hep ayni. Abi bizim paramiz bodruma yetmez

Oyle bir duruma geldikki bodrum bir benchmark olmus Almanyadaki bitlisli taksi soforu yada new jersey deki malatyali kamyon soforu kim oldugu hic onemli degil parasi olan herkesin aklinda hep bodrum var. Dunyanin hangi ulkesindeki gurbetcoyle konustugunuz onemli degil. Mantik su paran varda Bodrum yoksa basla yerlere bak.

Hayatinda bodrumu gormemis gitmemis kultur olarak hicbir baglantisi olmayan insanlarda bile garip bir bodrum saplantisi var buda bodrumu psikolojik benchmark yapmis.

Peki benchmark dolar cinsinden artarsa bircok gurbetcinin parasi yetmeyince naapiyor. Alternatiflere bakiyor. Spill over effect

Bodrum arttikca oradan alamayanlar daha once benim gibi kusadasina burun kiviran dusuk kotu kalitesiz gorenler bu dusuge razi oluyor. Bodrum 4 kat artmissa kusadasi 3 kat artmiyor oda 4 kat artiyor. Korelasyon hep ayni.

Guzelcamlida ev alan onlarca gurbetci tanidim. 100% u almanyadan 100% u ayak islerinden emekli. Birikimleri hep 100 bin euro civarinda bununla gidip eski pusku denize biraz yakin tadilat isteyen yazlik alip yerlesiyorlar. Konustugum emlakcilarda yazlik talebinin %80 gurbetci oldugunu soyledi. Gercek yabanci alici sifira yakin. Bodrumun farki yabanci paranin cok olmasi. Fiyat farki bundan kaynaklaniyor.

Benim favori yerim Antalya. Bu yaz gittim. Hayatimda gordugum Turkiyedeki en modern en temiz sehirdi. Cok pahalandi ama gelecegi daha fa parlak.
    https://www.sahibinden.com/emlak360/...talya/89/60365

--Antalya nýn her yerini gezdim...en çok bu bölgeyi beðendim, geleceði parlak diye, 1.5 yýl önce 600 milyona aldýðým sitedeki villalara 3.5-4 milyar isteniyor...þimdi bu fiyatlar ile almak akýma bile gelmez...

Sayfa 741/1312 ÝlkÝlk ... 2416416917317397407417427437517918411241 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •