Çeþme-Kuþadasý-Bodrum-Marmaris...
Mahþerin 4 atlýsýnýn sanki reklama ihtiyacý varmýþ gibi..
Ne boþ yorumlar var. Türkiye'nin ilk ve en köklü turizm þehri Kuþadasý'nýn 2000 yýlýndan bu yana nüfus artýþ hýzý Ýstanbul'dan bile 2 kat daha fazla. Yani Ýstanbul'a olan göçün 2 katýndan fazla.
Hal böyleyken Kuþadasý Çeþme vb yerlerini övünce reklamýný mý yapmýþ oluyoruz...
Ýyi, altýný da seviyor ve her ortamda savunuyorum ben, O zaman dünyadaki koskoca altýn piyasasýný mý hareket etmesine neden oluyorum bu mantýkla...
Þu forumun emlak topicinde online okuyan sayýsý hepi topu 3-4 kiþi, koskoca emlak piyasasýný katre kadar etkilemiyor.
Bazen emlak fiyatlarý çökecek diye bir tarafýný yýrtanlarý görünce bu forumu etkileyerek emlak piyasasýný düþürmeye çalýþanlarý görünce inceden inceye tebessüm ediyorum..

Neyse burada hepimiz aldýðýmýz pozisyonlarý çoðunlukla egosal olarak paylaþýyoruz. Ama 3. sýnýf hisse senedi paylaþýmý yapsak o zaman kötü niyetler ararým.

Sn djos'a sonuna kadar hak veriyorum o nasýl ki -Ýstanbula gelmeyin baþka yer mi yok? diyorsa ben de Ege sahillerine gelmeyin baþka yer mi yok diyesim geliyor...

Kedi uzanamadýðý ete..

Anlayana...

-----------
Yazdýklarým kiþisel görüþlerim olup asla yatýrým tavsiyesi deðildir.