Ah canýýýým... Kafalar, kafalar bu ne güzel kafalar...
Neymiþ efendim ucuz faizle ev alýrken iyiymiþ miþ.
Ben tüm gayrimenkullerimi cash nakit aldým hem de %100'ü nakit. Çünkü bankalar bana zaten kredi vermiyor. Ayrýca Türkiye'de satýlan her 5 evin sadece 1'i krediyle satýn alýnýyor kalan 4'ü nakitle.. Ayrýca adam riske girmiþ kredi çekmiþ ve diþinden týrnaðýndan biriktirerek kredilerini ödemiþ size ne... Yaptýðý kredili gayrimenkul yatýrýmýnýn sonunda kaybetmek de vardý adam riske girip kazanmýþ. Size ne... Siz de riske girseydiniz siz de kazansaydýnýz...
Aktrollerin bu algý manipülasyonlarýný burada muhalif görünümlülerden de dinlemek ne acý.. Demek ki mesele miletin malýna çökme aþký olunca iþin dini siyaseti aynýymýþ..
Bakýn bir daha diyorum hayatým boyunca kiracý olarak yaþadým ve bir defa olsun ev kiralayarak para kazanmadým ama kesin bir þey var o da bu %25 olayý bildiðin ev sahiplerinin hakkýný yemek demektir. Yani Kul hakký yenmektedir.
Yukarýda Sn. Hkm sözleþmeler yasalara aykýrý olamaz demiþ. Doðrudur Sözleþmeler yasaya, Yasa da anayasaya aykýrý olamaz. Bu %25 yasasý anayasanýn mülkiyet hakkýna aykýrýdýr. Zaten geçmiþte buna benzer yazalar anayasaya aykýrý bulunduðundan iptal edilmiþtir.
------
Yazdýklarým kiþisel görüþlerim olup asla yatýrým tavsiyesi deðildir
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Yer Ýmleri