Çok sayýda özel jetin moskovadan kalktýðý ve baþta Türkiye olmak üzere ab ülkelerine gittiði söyleniyor.
Çok sayýda özel jetin moskovadan kalktýðý ve baþta Türkiye olmak üzere ab ülkelerine gittiði söyleniyor.
bir halt olacaðý yok.
Ukrayna savaþý baþladýðýnda Lüks yatlarýyla Kuþadasý'na gelmiþlerdi þuan hala ayný yerde demir atmýþ durumdalar. Bir buçuk yýldýr gitmediler
https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...gindi-7001654/
---------
Yazdýklarým kiþisel görüþlerim olup asla yatýrým tavsiyesi deðildir
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
1 milyondan ucuz konut ta kalmadý gibi
Sent from my 2109119DG using Tapatalk
Yo yo kendinize haksýzlýk yapmayýn baya bir emek vermiþsiniz bu entrylerimi bulana kadar ,ben arasam zor bulurdum.O konuda haklýsýnýz o dönemki emlak öngörümde acaip çuvalladým.Hem de antalyada yaþýyorum,buradaki emlak yatýrýmlarýma ek yapsam çok ama çok karlý çýkarmýþým.Kýsmet deðilmiþ,piyasa bu yanlýþ öngörümün bedelini bana baya baya ödetti sn renkly.Ama asýl önemli olan o deðil,önemli olan bundan sonra ne olur ,o konuda ne düþünüyorsunuz emlak artar mý azalýr mý.
Antalyadaki emlak fiyatlarýna cidden artýk aklým ermiyor.Geçen alanyada bir artý bir 6 milyona rezidans ilaný gördüm.Benim konyaaltýndaki evim istanbulda çekmeköydeki evimle 2014 e kadar dolar bazýnda ayný fiyatdý.Þimdi antalyadaki ev dört kat fazla ediyor.Cidden aklým ermiyor ,bu iþ barýnma krizine doðru gidiyor.Özellikle antalyada türkler bu saatten sonra nasýl barýnacak çözemiyorum.
Seçim sonrasý döviz 20 den 25 gitti,yüzde 25 artýþ.Emlakta durgunluk var,þu anda bu fiyatlardan evlere teklif verilse yüzde 10 altýna bence alýnýr.Aradaki fark yüzde 35 kapandý gibi.Bu fark dolar yukarý emlak stabil veya az biþi aþaðý inerse ne olur.Bunlar hep milyon dolarlýk sorular.
Bu arada ben hisseneti de bu topiði de hep bakýn ben nasýl bildim ,ne kadar akýllý tahmin yaptým ortamý olarak görmemiþimdir.Burasý bence beyin fýrtýnasý yapýlan bir yer,çoðu konuda buradaki arkadaþlarýn yazýlarýný okuduktan sonra fikir deðiþtirmiþimdir.Öngörülerimde yüzde 60 tuttursam bana yeter.Borsadaki yüzdem en fazla o kadardýr ve yýlardýr borsadan baya baya para kazanýrým.
Yer Ýmleri