Originally Posted by
renkly1i
Arkadaþlar herkesin 1-2 evi yok. 70-80 tane sýfýr evi boþ duranlar var. Bu adam bu kadar ev için akrabayý nereden bulacak. 1-2 evi olan bir yolunu bulur bi þekilde. 5 tane üzeri iþler karýþýr diye düþünüyorum.
Sent from my 2109119DG using Tapatalk
Sn renkly1,
Öyle 100 den fazla konutu olup da konutlarý boþ tutan kiþi sayýsý neredeyse yok gibi. Sosyal medyada oluþturulan algý tamamen fos...
Aksine boþ tutan kiþiler 3-4 evi olanlar, maðdur olmaktan çekinen, hukuken zayýf düþme ihtimaline karþý kendini korumak isteyen senin benim gibi ortalama insanlar.
Öyle 100+ konutu olan kiþiler zaten olayý þirketleþtirmiþ durumdalar. Bu kiþiler kiracýlarýný tanýmazlar, onlarca muhasebecisi, avukatlarý olan zenginler. Mesela ben kiracýyken bir ev sahibim öyleydi. Kontrat imzalamaya bile gelmedi kendisini bir defa bile görmedim, avukatla kontrat yaptým.
100+ konutu olan bu kiþiler bir daireyi bile boþ tutmaz, kiracýsý yamuk yaptýðýnda kendisi deðil avukatlarý muhatap olurlar.
O yüzden bu yasa çýksýn da konut fiyatlarý düþsün diye iç geçirenler %25 yasasýnda olduðu gibi yine ters köþe olacaklar...
-----
Yazdýklarým kiþisel görüþlerim olup asla yatýrým tavsiyesi deðildir
Son düzenleme : vivatrader; 23-07-2023 saat: 16:40.
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Yer Ýmleri