Originally Posted by
djoz
Çok doğru.
Medya boşuna mı son birkaç yıldır sürekli şu haberleri pompalıyor?
(Haberin aşağısına indikçe kırsala göçmüş bir sürü ünlü var)
Hep diyorum, medya dostunuz değildir.
Medya sürekli aynı algıyı pompalıyorsa, orada gizli bir maksat vardır.
https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/...vurdu-42304759
Ülkemizde bbc, DW, Amerikanın sesi vb küreselci yayın yapanların ortak kurduğu bir youtube kanalı var adı +90 kanalı
Son 2-3 yıldır bir kaç haftada bir şehirden köye göç belgeseli yayınlıyorlar. Ne kadar da tesadüf...
O belgeselleri izleyen insanın ister istemez şehirleri terk edip köye yerleşesi geliyor...
İnsanların şehirlerdeki mallarını kapmak için Güzel proje...
Psikolojik harp taktikleri bunlar...
Sonra da köye göç eden beyaz yakalıya bir ton yasa çıkarıp sadece bir avuç azınlığa endüstri tarımına izin verecekler. Şehirden kaçan kişiler tekrar şehirlere döndüğünde şirketlerin kiracısı olacaklar.
Bu arada İstanbul bazında düşünmesin kimse. Proje tüm şehirler için geçerli. Misal Adam Kuşadası şehir merkezinde yaşıyor Anadolu'da dağın başında bir köye göç ediyor. Öyleleri de var...
Gelecekte hemen her bölgede binlerce 15 dakikalık şehirler olacak. İklim dostu karbon salınımı olmayan. Aslında benim de hayalim öyle ama nedense Mülkiyetsiz yaşam işi bana uymuyor. Kimsenin kölesi olmadım olamam...
Küreselcilerin yaptıkları çoğu şey doğru ama uygulama şekilleri yanlış
------
Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
Son düzenleme : vivatrader; 27-07-2023 saat: 15:39.
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Yer İmleri