Evini satan borsadan hisse almaya koþuyormuþ.
Evini satan borsadan hisse almaya koþuyormuþ.
Zamanýnda dedik borsa varken betona para koyulmaz diye ama dinletemedik.
Þimdi alan yok sataný seveyim modunda takýlýyor betoncular. Bakýyorum her ay fiyatý 1 milyon arttýran ama 6-8 aydýr satýlmayan evlerle dolu favori listem. Arttýrýn arttýrýn. Fiyatlar artýnca kesin satýlýr o evler
ytd
yapacaklarý hiç bir þey yok. bu kadar da iddialý konuþuyorum . þimdi birilerinin eline sufleyi vermiþler , hep bir aðýzdan övüyorlar ama hikaye . araplardan çok apra gelmedi batýya þirin görünecekler akýllarý sýra. 6 ay sonra , eðer kovulmazlarsa 1 sene sonra yine yazalým .
https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...liyor-7757967/
Vatandaþa HÝZMET...
Hakka ÝBADETTÝR...
2021 haziran ayýnda ev aldým.
60.000 USD.
Þu anda, satýþta deðil ama satmaya kalksam, en az 150.000 USD.
Zarsýz, zahmetsiz, stressiz.
Peki, ben, BÝST'teki, 60.000 USD paramý niye, 70.000 USD yapamadým hala ?
Sürekli, haberleri takip et, cumhurbaþkanlýðý kararnamelerini takip et, seçimleri takip et, meclisi takip et, Dow jones endeksini takip et, maliye bakanýný takip et, faizleri takip et.
Sinir, stres, al, sat, küfür et, eþinle, dostunla stres nedeniyle kavga et.
Senin hisse yürümezken, beþ para etmez hisselerin yürümesini izle.
Falan, filan, vs.
Seni dinlemeyenler, iyi ki dinlememiþ.![]()
Hocam kurumsal bir firmada çalýþmak herkesden iyi olmak yada en iyi iþ budur demek deðil. Çok farklý yerlerdeyiz
Verdiðiniz örnek aslýnda benim demek istediklerime güzel bir örnek
Sizin gibi deðerli bir traderý þirketine katmak için, biri sizi buluyor, biri görüþmek istiyor, biri sizi görüþtürüyor. Bu iþlemler için zaman mekan ayarlanýyor. Herkes o zamanda baþka iþlerini býrakýyor. Sonunda da koca þanlý patron size büyük bir maaþ veriyor, yer veriyor ama sizi ikna edemiyorsizi bulan, plan yapan, zaman ayýranlar sizi ikna edemiyorken, o kadar büyük iþleri nasýl yapsýn
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Kamuda açik kaynak kodlu yazýlým kullanimi zorunlu hale geldi. Cumhurbaþanliði genelgesi yayinlandi.
Kamu kurumlari, askeri kurumlar, BÝT ler, KÝT ler, ve belediyeler zorunluluk olmadikça açik kaynak olmayan sistemleri ve yazilimlari bundan sonra kullanamayacaklar.
https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...0230729-34.pdf
Evi sat bakalým 150bin veren çýkacak mý... Herkes hayali fiyatlarý koyup bu kadar eder diyor. Alan nerede?
Bist'te hangi kaðýtlardasýnýz bilmiyorum. Bendeki kaðýtlardan eregl hariç (onun da zamaný gelir elbet) hepsi yaldýr yaldýr gidiyorre. Bist'te nakit lazým oldu mu tek týkla trink cash burada diyorlar.
Beklemek yok, vergi yok, emlakçý yok, kiracý dýrdýrý yok, kira sözleþmesi yok, mahkeme yok; cash var, temettü var, yüksek büyüme var
Bende ev de var oturmak için sadece. Yatýrýmlýk ev hayatta almam
ytd
Yer Ýmleri