alttaki yorumlar ilginç, okuyun
alttaki yorumlar ilginç, okuyun
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Hangi halka arza katýlsam en az 5- 6 tavan.. Geçenki seçim öncesi dönem gibi Bildiðin bedavadan paraya boðuyorlar halký. 25 yýllýk borsa hayatýmda ben bu kadar bedavadan para kazanýldýðýný ilk defa görüyorum. her gün belli bir yüzde belirlemiþler endekste o oranda kontrollü olarak endeksi yükseltiyorlar.. Yabancý olmayýnca kontrol tamamen hükümetin elinde..
Özellikle de son bir kaç ayda borsada herkese para saçýyorlar. Seçime kadar böyle devam ettirebilecekler mi bilemem. matbaa ellerinde..
Kimle görüþsem borsa hesabý açtýrýyor. Ama geçen söyledim yeni borsaya girecekler bundan sonra dikkatli olsun. çýkýþ kapýsýna en yakýn koltukta otursunlar.
Eve gelen ustalara parayla bile iþ yaptýramýyoruz artýk. Rica minnet..
Bu daðýtýlan paralar enflasyon yaratacak, tabii ki ayþe kadýn da artacak evler de
--------
Yazdýklarým kiþisel görüþlerim olup asla yatýrým tavsiyesi deðildir
Son düzenleme : vivatrader; 10-08-2023 saat: 13:48.
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Þu anda tarla alýp üzerine tiny gecekondu yapmak ne kadar doðru bir batýrým?![]()
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...iliyor-2106891
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
ankarada her yerde mantar gibi bittiler tarlalara bile dikiyorlar önünede bir kuyu vurduruyorlar
ankaranýn yer altý su kaynaklarýný resmen sömürdüler hepsinin yýkýlmasý lazým
belediyeler yýkýma baþladý
yýkmasalar bile tüm kuyularý kapatmalarý lazým
2 meyve yiyeceðiz diye
çok büyük sýkýntýya yol açacakalr
bir halt olacaðý yok.
O esnada ....
Yer Ýmleri