Konutta balon var diye propaganda yapan twitter temettü höstadlarýnýn profil sayfalarýný dün akþam bir inceleyeyim dedim son paylaþýmýnda kontrolmatik diye bir hisse övmüþler.
Kontrolmatik hissesinin fiyatý ne kadar yükselmiþ diye grafiðine bir bakayým dedim, Sadece 2 buçuk yýlda %12.862 yazýyla (yüzde ON ÝKÝ BÝN SEKÝZ YÜZ ALTMIÞ ÝKÝ) fiyatý yükselmiþ
Sorarým size hanginizin evi son 2 buçuk yýlda % 12 bin 862 yükseldi?
Ama Konutta balon varmýþ.. hýmmm peki...
Ayrýca bu temettü höstadlarý ile fon yönetim þirketlerinin sahipleri ile "merhaba hocam, nasýlsýn hocam, bravo hocam" diye birbiriyle açýkça etkileþim içindeler.. Temettü ve borsa höstadlarý bildiðin tarikat gibi olmuþlar o ayrý konu da.. spk nýn denetlediði fon yönetim þirketleri ile olan bu iliþkileri ne alaka?
Geliþmiþ ülklerede olsak bu fonlarýn her türlü para akýþý, influencer ile olan alýþveriþleri incelenirdi ama burasý Türkiye...
Aklýma bitcoin 69 bin deyken kartaldaki evini satýp bitcoine parasýný yatýran kiþi geldi. Haberlere çýkmýþtý sanýrým. Þimdi o arkadaþ evinin kapý penceresini bile alamýyordur. belki de intihar etmiþtir.. Neyse evini satýp borsayý önerenlerden uzak durun.. hele hele BÝSTCOIN olan denetimsiz borsadan kesinlikle uzak durun. Borsada olacaksanýz da çerez parasýna olun. tamamýný kaybetseniz de sizi üzmeyecek paralarla borsada olun. Evini arabaný satýp borsaya asla girmeyin
----
Yazdýklarým kiþisel görüþlerim olup asla yatýrým tavsiyesi deðildir
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Yer Ýmleri