hazirandada düþmemþ hatta %4 kusur yükselmiþ
böyle olmayacak bu topiðe yazmakla düþmeyecek
baþka yol bulun
hazirandada düþmemþ hatta %4 kusur yükselmiþ
böyle olmayacak bu topiðe yazmakla düþmeyecek
baþka yol bulun
bir halt olacaðý yok.
Tayyip ne derse o.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
ÝSKÝ'DEN TASARRUF ÇAÐRISI
Ýstanbul'un 61 günlük suyu kaldý...
https://www.ntv.com.tr/turkiye/istan...hECnoKrjFzEyGQ
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
konuya hic mudahil olasim yoktu da dayanamadim
cok agir konutcuyumdur, toplam birikimimin %70 i konutta, diger konulara hic girmeyecegim
arkadas ne kadar muhalif olsa da, matematik te dogru tektir ve arkadasin hesabi %100 dogru
beton un %50 icindeki agirligi %10 ise, %100 icindeki agirligi %5 olmak zorundadir
konut sektorunde beton+demir+iscilik maliyeti, toplam bina maliyetinin (arsa haric) %35 leri mertebesindedir bilgisi de dogrudur ama 2 ile carpmak gerekir bilgisi yanlistir.
Kendimi garantiye aldým çok þükür...
Genel ülke problemleri içinde kiþisel olarak ta etkilensem de durumum için kötü diyemem...
Allah herkese kolaylýk versin...
Ara sýra girip okuyorum, bazý elimdeki hisse topiklerinde gördüklerimi, düþündüklerimi paylaþýyorum...
Selamlar dostlara...
CPH1941 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sözün sahibi
Sinpaþ GYO Baþkan Vekili Ahmet Çelik onunda cvsi bu
Yönetim Kurulu Baþkan Vekili
1962 yýlýnda Çorum Alaca da doðan Ahmet Çelik 1988 yýlýnda Gazi Üniversitesi Ýktisadi Ýdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olmuþtur. 1987 – 1990 yýllarý arasýnda Sinpaþ Yapý A.Þ. de muhasebe bölümünde görev yapan Çelik, 1992-2001 yýllarý arasýnda satýn alma servisinde Þef Müdür ve Genel Müdür yardýmcýlýðý görevlerinde bulundu. 2001 – 2007 yýllarý arasýnda Genel Müdür Yardýmcýlýðý görevinin yaný sýra grup þirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliði görevlerini de yürüttü. 2007 yýlýnda Sinpaþ Yapý A.Þ. Genel Müdürlüðüne getirilen Ahmet Çelik, 2013 yýlýndan itibaren Grup Þirketlerinde Yönetim Kurulu Baþkan Vekili olarak görevine devam etmektedir.
Ahmet Çelik; Grup Þirketlerinin yaný sýra, 2009’dan beri Ýstanbul Ticaret Odasý Meclis Üyesidir. Ayrýca Toprak Sektörü Komite Baþkanlýðý ve Üyeliði, Ýstanbul Ticaret Odasý Ýnþaat Ýhtisas Komitesi üyeliði, 2008 – 2014 arasý Boðaziçi Vakfý Yönetim Kurulu Baþkanlýðý ve Mütevelli Heyet Üyeliði halen devam etmektedir. 2011’den itibaren baþlayan Alaca Eðitim ve Kültür Vakfý Yönetim Kurulu Baþkanlýðý, Konutder Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýlýðý görevlerini faal olarak yürüten Çelik, Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesidir.
https://sinpasgyo.com/yatirimci-ilis...yonetim-kurulu
Türkiye birinci oldu. Evet Avrupa birincisi oldu. Ama bilimsel makale veya patent sayýsýnda veya buluþ icat adetlerinde deðil. :-)
Dünya'da en çok estetik yaptýran ülke olarak 5., Avrupa'da 1. sýrada.
Dünya'da cep telefonuna baðýmlý ülkeler sýralamasýnda 8., Avrupa'da 1. Sýrada.
Yer Ýmleri