Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
4,07 10% 355,01 Mn 3,91 / 4,07
9,46 10% 2,03 Mr 9,00 / 9,46
4,40 10% 347,36 Mn 4,20 / 4,40
660,50 9.99% 372,72 Mn 660,50 / 660,50
43,60 9.99% 176,23 Mn 39,70 / 43,60
389,75 -9.99% 4,94 Mn 389,75 / 430,00
3,43 -9.97% 1,04 Mr 3,43 / 3,62
44,06 -9.97% 548,15 Mn 44,06 / 45,90
121,20 -9.96% 3,21 Mr 121,20 / 147,80
165,50 -9.96% 1,69 Mr 165,50 / 180,00
3,54 0.57% 24,09 Mr 3,52 / 3,69
113,20 9.58% 15,35 Mr 97,70 / 113,20
40,86 -0.97% 14,18 Mr 40,58 / 43,72
75,85 0.8% 10,72 Mr 74,20 / 76,10
308,50 -0.8% 9,92 Mr 306,25 / 309,50
21,20 3.62% 1,23 Mr 20,72 / 21,56
431,75 0.76% 9,13 Mr 425,00 / 438,75
339,50 4.14% 8,94 Mr 331,75 / 345,00
774,50 -1.96% 3,49 Mr 771,50 / 792,00
100,90 1.77% 616,38 Mn 99,00 / 101,60
116,40 1.93% 273,16 Mn 112,60 / 116,70
431,75 0.76% 9,13 Mr 425,00 / 438,75
36,00 2.68% 245,44 Mn 35,10 / 36,34
11,18 -0.18% 514,32 Mn 11,10 / 11,44
88,20 1.73% 812,44 Mn 86,55 / 90,30

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 61/380 ÝlkÝlk ... 1151596061626371111161 ... SonSon
Arama sonucu : 3037 madde; 481 - 488 arasý.

Konu: TRALT - Türk Altýn Ýþletmeleri A.Þ.

1.  Alýntý Originally Posted by Doctors finance Yazýyý Oku
    Çok belli idi;134.50den 145.10 git, Sonra ver acýga millet panik olsun135.2’ e kadar silkelensin. Yani göstere göstere bu tokatý attýlar. Ama bana göre tekrar önümüzdeki günlerde 152 hedefine gidecektir. Rezerv artýþ haberini (1.2 milyon ons)Reis yarýn acýklarsa , gaz rezervinde de artýþ dedikodusu da var. Hersey tekrar olumluya dönebilir. Panik yapmayýn. Satanlar tekrar alýma gelecektir. Ytd
    Hatýrlatayým, Benide yanýlttý155 ‘ e gitti. Þimdi beklemedeyim , ÝLK düþündügüm seviye 142 TL idi. Geldi.Gram Altýnýn’ ýn 400 TL altýna gelmesini bekliyorum. (385-390 TL). USD’ ninde 6.85 altýna tekrar gelmesini bekliyorum. DAX , DOW, SP500 ‘ünde düzeltme yapmasýyla; bizim de Endex’ in 1500 de durup durmayacagýný gormemiz gerekir. Birde Amerikan 10 yýllýk faizleri izleyin. 1.30 civarýnda. Yani bir sürü veri takibi yapýn. Tüm olumsuzluklar oluþursa; tekrar 122-136 BANDINA gelebilir.Hersey olumlu giderse; 155-175 TL ‘ ye gider. Ytd. Kiþisel fikirlerim. Ytd

2.  Alýntý Originally Posted by arpaci55 Yazýyý Oku
    Abuk subuk iki cümle yazýp kendisini Baþ Yorumcu gören hasta ruhlu Ezel;
    Senin saldýrýlarýna ve boþ boþ konuþmalarýna madde madde cevap verdim. Ama boþa. Sana laf tesir etmiyor.
    Azýcýk da adam olmayý dene. Sen hastasýn. Bizleri de hasta edeceksin. Seninle ayný kaðýtta olup hasta olmamak için bu kaðýdý sattým çýktým. Sen debelen dur.

Sen ceza aldýðýnda insanlar mutluluktan uçtular nefes aldýlar.
    her görüþe çatmak zorunda mýsýn.? Hastasýn. artýk bunu kabul et ve acele doktora git.

Burda sana katlanmak zorunda kalan Tüm arkadaþlara sabýr ve saðlýk diliyor kandillerini kutluyorum.
    Ýnþallah hastalanmadan bol kazançlarý olur.
    Sayýn Arpacý55,

Pireye kýzýp yorganý yakmayýn derim.
    Bu vaka KOZAL'a yeni geldi. 2020 nin son aylarýnda. Bu hasta vakasýndan yýllar önce KOZAL'da idim.
    Ýpeke, kozaa, kozal ortaklýk yapýlarý gereði ayný grup hisseleri. Asýl karlarý altýn faaliyetinden KOZAL'dan kaynaklanýyor.

Koza davetiye, ipek matbaacýlýk borsada iþlem görürken de küçük miktarda almýþlýðým vardý.
    Petrol iþinde olduðum için mesleðim gereði ipeke ye yöneldim. Ýlk petrol kuyusunu açtýklarýnda takip ediyordum ama almamýþtým.
    Sonra da aldým. Hep de oldu. Bir ruh hastasý gelip saða sola sataþtý diye de çýkmam da satmam da. Hele de formu hiç terk etmem.

Hisse.net de sadece borsa deðil emlak piyasasý takibi de yapýlýr. Yýllar önce o sayede tanýþtým. Çok yararlý bir site. Bir psikojik vaka yüzünden hisse.net gibi bir ortamdan çýkýlmaz. Memlekette bir zýr deli vaka var diye ülke mi terk edilir. Yok öyle.

Ayrýca yazsýn yazmasýn da diyen yok ama sataþýyor.
    Dalaþýyor. Kimse cevap vermeyince konu bulamayýnca milletin atasýný ölmüþ babasýný karýþtýrýyor.
    Ayný seviyeye inip anasýný alýp þurda lafýn içine konuya sokacaðýz. Yakýþmaz. Ayýp.
    Hasta.

3.  Alýntý Originally Posted by ezelbayraktar Yazýyý Oku
    Günaydýn herkeseeeee .. Bir kaç kiþi var yada tek kiþide olabilir iki niki kiþiliði oynayan bir de aptamil var ayaðý çabuk jayýp aldanan o nlara ezel deli ezel kötü ezel cahil yok ezel topiðin baþ yorumcusu olmak istiyor. bir 06ank iki arpacý 42 miydi 44 mü. Diðer son yorumlar ý yapanlarý tenzih ederim. Arkadaþlar gardaþlar bakýn bunlar beni yönetime þikayet etti bu son söylediklerinizi söylüyorum diye yok yere bana ceza bile aldýrdýlar yetmedi bir de bununla aleni övününce arpacý yý yönetime bildirmek durumunda kaldým o kayboldu bu seferde 06ank ayný þeye devam ediyor.!

Yani abuk subuk þeyler saðduyulu, iyi yürekli kimseyi bunlarla meþgul etmek istemem ama oluyor bu zalimlik saçmada olsa.!

Yahu burada benim kadar açýk þekilde görüþ belirten bir tek kiþi varmý? Bende birilerini zorlayacak böyle saçma þeyler le uðraþacak bir belirti varmý? Ha samimi olunmaz onu anlar kýzarým. Tepkimide koyarým. Yani daha çok bu bana yapýlan saçma saldýrýlarý herkes bilsin ona göre davransýn diye açýklama gereði duydum. Ben kimseyi etkileme amaçlý bir þey yapmam. Çünkü doðru doðru kiþinin peþinden gider.. !

Böylece kötü sözde sahibine kalýr! Aslýnda bunlar bana ta Sarkuysan topiðinden taktýlar. Çünkü kýsa sürede dediklerime gelmelerini gururlarýna yediremediler. Neyse abuk subuk þeyler.. Dediðime geldinizmi þimdi derdim öyle iddia edilen gibi biri olsam. Bana ne ya herkesin kazandýðýda görüþüde kendine..
    Ben Sarkuysan da hiç yazmadým. O topikte hiç bulunmadým. Ýlgim de olmadý.
    Ezelbayraktar sen hastasýn.
    Sataþmadan yazý yazamazsýn. Pireleniyorsun.
    Ben seni KOZAL da gördüm.
    Boþ boþ yazdýn durdun. Baktýn kimse refer etmiyor oralý olmuyor millete laf sokmaya, çýkýþmaya baþladýn.
    Ruh hastasý. Millet buraya bilgi sahibi olmaya bilgi paylaþmaya giriyor. Senin gibi boþ yazmýyor.
    Boþ hasta ezelbayraktar

4.  Alýntý Originally Posted by ank06 Yazýyý Oku
    Sayýn Arpacý55,

Pireye kýzýp yorganý yakmayýn derim.
    Bu vaka KOZAL'a yeni geldi. 2020 nin son aylarýnda. Bu hasta vakasýndan yýllar önce KOZAL'da idim.
    Ýpeke, kozaa, kozal ortaklýk yapýlarý gereði ayný grup hisseleri. Asýl karlarý altýn faaliyetinden KOZAL'dan kaynaklanýyor.

Koza davetiye, ipek matbaacýlýk borsada iþlem görürken de küçük miktarda almýþlýðým vardý.
    Petrol iþinde olduðum için mesleðim gereði ipeke ye yöneldim. Ýlk petrol kuyusunu açtýklarýnda takip ediyordum ama almamýþtým.
    Sonra da aldým. Hep de oldu. Bir ruh hastasý gelip saða sola sataþtý diye de çýkmam da satmam da. Hele de formu hiç terk etmem.

Hisse.net de sadece borsa deðil emlak piyasasý takibi de yapýlýr. Yýllar önce o sayede tanýþtým. Çok yararlý bir site. Bir psikojik vaka yüzünden hisse.net gibi bir ortamdan çýkýlmaz. Memlekette bir zýr deli vaka var diye ülke mi terk edilir. Yok öyle.

Ayrýca yazsýn yazmasýn da diyen yok ama sataþýyor.
    Dalaþýyor. Kimse cevap vermeyince konu bulamayýnca milletin atasýný ölmüþ babasýný karýþtýrýyor.
    Ayný seviyeye inip anasýný alýp þurda lafýn içine konuya sokacaðýz. Yakýþmaz. Ayýp.
    Hasta.
    Sayýn ank06 çok teþekkür ederim.
    Sattým çýkýyorum derken Kozalý ý ve bu topiði býrakýyorum. Yüzlerce kaðýttan Baþkasýna geçiyorum.
    Burda o kadar bilgili, tecrübeli, çok güzel analiz yapabile arkadaþ var. Bunlarý okuyup faydalanmak istiyorum ama bu kindar Sapýk hiçbirþeye fýrsat vermiyor.
    Sataþma, kavga ve sapýk görüþ okumaktan býktým, adam hasta Baþ Yorumcuymuþ. Ne demekse.
    Þu mübarek günlerin hürmetine Allah Islah etsin.
    Neyse.
    Burdaki deðerli Arkadaþlara saðlýk ve mutluluk dolu bol kazançlý günler diliyorum. Baþka topiklerde karþýlaþmak ümidiyle Hoþçakalýn.
    AÐAÇ ÝSTEYEN TOHUM EKER....

5. Grup davranýþlarý Ruprecht, "biz kendimizden baþkasýný tanýmayýz" Dikkat ettinizmi zaten kimse kimseyi önemsemiyorki. Çoðu kiþi fi tarihindeki iletisini alýntý yaparak yorum yapýyor. Narsistleþmiþ grup. Ötekini deðersizleþtirme, iyiyi zayýf görme, nesnesiz yaþam yani pre þizofreni. Ve bunun normalleþmesi..
    Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.

6.  Alýntý Originally Posted by arpaci55 Yazýyý Oku
    Sayýn ank06 çok teþekkür ederim.
    Sattým çýkýyorum derken Kozalý ý ve bu topiði býrakýyorum. Yüzlerce kaðýttan Baþkasýna geçiyorum.
    Burda o kadar bilgili, tecrübeli, çok güzel analiz yapabile arkadaþ var. Bunlarý okuyup faydalanmak istiyorum ama bu kindar Sapýk hiçbirþeye fýrsat vermiyor.
    Sataþma, kavga ve sapýk görüþ okumaktan býktým, adam hasta Baþ Yorumcuymuþ. Ne demekse.
    Þu mübarek günlerin hürmetine Allah Islah etsin.
    Neyse.
    Burdaki deðerli Arkadaþlara saðlýk ve mutluluk dolu bol kazançlý günler diliyorum. Baþka topiklerde karþýlaþmak ümidiyle Hoþçakalýn.

KOZAL ýn beklentisi çok:
    - Yüksek karlýlýðý var. Özellikle KOZAL kaynaklý
    - Rezerv beklentisi yüksek,
    - BAM, ÝSTÝNAF Mahkemesi süreci olumlu bekleniyor, kozalaklarýn hepsini ilgilendiriyor,
    - TMSF de kayyum da, Varlýk fonuna devri beklentisi var, devir iþlemi Algý olarak en azýndan þirket için olumlu düþünceler var olduðunu gösterir ki geçmiþteki olumsuz Çukurova Kepez örnekleri gibi negatif yol haritasý çizilmeyeceðini gösterir. Ben de zamanýnda Çukurova ve Kepez de vardý.
    - Özelleþtirmesi, satýþý, yerli yabancýya satýþý gündeme gelebilir,
    - Yeni talipleri çýkabilir
    - Kozalaklarýn ortaklýk yapýlarý, iç içe girmiþ puzzle tasfiye edilip sadeleþtirme beklentisi hissede olumlu hareket getirebilir
    - daha bir çok beklentisi var
    Borsada bir kural var:
    - BEKLENTÝ ALINIR GERÇEKLER SATILIR

O yüzden kýssadan hisse sayýn Arpacý55,
    Pireye kýzýp yorgan yakýlmaz hele hele ki insan tescilli deli ye kýzýp KOZAL hiç satýlmaz.

Þu ana dek yazdýklarým Temel analiz ile ilgili idi.
    Bunlarý bu KOZAL topiðindeki veya Ýpeke, kozaa hissedarlarý az çok bilirler. Malumun tekrarý gibi oldu.
    Ama maelesef Teknik Analiz bilgilendirme, destek, direnç, TL, $ USD bazlý hedef fiyatlarý konusunda bilgilendirme olmadý.

Teknik konularda bilgilendirme yapan çok deðerli yorumcular da kavga, sataþma ve laf sokma yüzünden yazmaz oldu.

Saðlýcakla kalýn

7.  Alýntý Originally Posted by ank06 Yazýyý Oku
    KOZAL ýn beklentisi çok:
    - Yüksek karlýlýðý var. Özellikle KOZAL kaynaklý
    - Rezerv beklentisi yüksek,
    - BAM, ÝSTÝNAF Mahkemesi süreci olumlu bekleniyor, kozalaklarýn hepsini ilgilendiriyor,
    - TMSF de kayyum da, Varlýk fonuna devri beklentisi var, devir iþlemi Algý olarak en azýndan þirket için olumlu düþünceler var olduðunu gösterir ki geçmiþteki olumsuz Çukurova Kepez örnekleri gibi negatif yol haritasý çizilmeyeceðini gösterir. Ben de zamanýnda Çukurova ve Kepez de vardý.
    - Özelleþtirmesi, satýþý, yerli yabancýya satýþý gündeme gelebilir,
    - Yeni talipleri çýkabilir
    - Kozalaklarýn ortaklýk yapýlarý, iç içe girmiþ puzzle tasfiye edilip sadeleþtirme beklentisi hissede olumlu hareket getirebilir
    - daha bir çok beklentisi var
    Borsada bir kural var:
    - BEKLENTÝ ALINIR GERÇEKLER SATILIR

O yüzden kýssadan hisse sayýn Arpacý55,
    Pireye kýzýp yorgan yakýlmaz hele hele ki insan tescilli deli ye kýzýp KOZAL hiç satýlmaz.

Þu ana dek yazdýklarým Temel analiz ile ilgili idi.
    Bunlarý bu KOZAL topiðindeki veya Ýpeke, kozaa hissedarlarý az çok bilirler. Malumun tekrarý gibi oldu.
    Ama maelesef Teknik Analiz bilgilendirme, destek, direnç, TL, $ USD bazlý hedef fiyatlarý konusunda bilgilendirme olmadý.

Teknik konularda bilgilendirme yapan çok deðerli yorumcular da kavga, sataþma ve laf sokma yüzünden yazmaz oldu.

Saðlýcakla kalýn
    Sayýn ank06, bilgilendirmeleriniz için teþekkürler. Ýstemediðiniz kiþilerle muhatap olmak istemiyorsanýz engelleyin abi. Ben öyle yapýyorum. Size göre sorunlu, kötü niyetli kiþiler varsa engeli baþýn rahat edin. Hissede yeniyim. Bilgilendirmelerinizin devamýný bekliyorum. Bol kazançlar. Saygýlar

8. Arkadaþlar selam,

Bir süredir yakýn takip ettiðim ve elimde bulundurduðum bir hisse. Benden çok daha bilgili ve uzun zamandan beri takip eden arkadaþlar beklentileri zaten yazmýþlar. Beklentilerin çok dillenmesi biraz can sýkýcý ama kýsa zamanda neredeyse %100 yapmýþ bir kaðýda göre topik oldukça sessiz. Bu durumu kaðýdýn geleceði açýsýndan olumu görüyorum.

Diðer grup þirketlerinden bahsedilmesi hoþ karþýlanmýyor ama tahtalarý dikkatli takip edenler büyük bir elin bu 3 kaðýt arasýnda deðiþe deðiþe trade ettiðini görecektir. Bu nedenle diðer kaðýtlarý da takip edip yorum yapan arkadaþlarý zevkle okuyorum.

Son olarak, yarýndan itibaren Kozal vadeli iþlem kontratlarýnýn teminatýna ciddi bir zam gelecek. Teminatý zayýf olan hesaplarý stoplatmak için aþaðý sert hareketler yaþanabilir, dikkatli olmak lazým. Bu beklentiye dayanarak elimdeki hisselerimi satmayacaðým ancak beklediðim gibi olursa alttan biraz daha mal alýrým.

Bu tarz beklentisi-hikayesi olan hisselerde takas analizi veya teknik analiz yapmak çok anlamlý olmuyor, trade etmeye çalýþanlarý genelde avlýyorlar veya ben beceremiyorum diyeyim. Bu nedenle beklenen haberlerden bazýlarý KAP'a düþüp gerçek olana kadar hisseyi taþýyacaðým. Herkese bol kazançlar.

Sayfa 61/380 ÝlkÝlk ... 1151596061626371111161 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •