Alýntý Originally Posted by Taze Yatýrýmcý Yazýyý Oku
Borsa yatýrým falan deðil bildiðin iddaa olma yolunda. Speklerin ortalama maliyetleri o kadar düþük ki ; satarken de, alýrken de bakmýyorlar. Neymiþ AB aþý þirketiyle kavga etmiþ,kaygýyý arttýrmýþ. Bu virüs mutasyon geçirirken deli gibi aldilar dünya borsalarýný, þirketlerle kavga ettiler diye mi sattýlar? Sattýlar da öðleden sonra niye aldýlar. Kar realizasyonu yaptýlar bence. Al %10'u cebe. Sadece Türkiye için konuþmuyorum. Tüm dünya ayný b. k.
Temkinli olmakta fayda var. Kredili iþlem ve panikte uzak durmamýz lazým ky olarak.
Ee ben burada Niye her kötü durumda RTA lb ý anýyorum? Büyük ihtimal RTA dan bahsediyorsunuz deðilmi ? Valla kolay kaðýt deðiþtirmem ama sabahki o kötü havada RTA hareketlenince hiç deðilse bir kaç gün RTA yý denesemmi demedim deðil. Ýyiki öyle bir þey yapmamýþým moral çok pis bozulurdu. Çünkü durum akþama doðru tam tersine döndü.

Rtalb gerçekten k.y. düþmaný gibi hareket ediyor. Ne zaman en küçük ilgili olumlu durum olsa bile tek günlük mal boþaltma fýrsat ý olarak kullanýyor !