
Originally Posted by
Watchdog
Zaten þirket açýsýndan iki önemli mesele var biri sahiplik diðeri rezerv.
Erciyes anadoludaki sahiplik sorunu konusunda istinaf mahkemesi de neticelenmiþ anladýðým kadarýyla. Benzer süreç Kozal'da da var,beklentilerden biri de bu, istinaf mahkemesi kararý.
Ýkinci mesele rezerv.. o konuda da Kayyum TMSFnin baþkaný tarafýndan müjde vereceiðiz þeklinde yapýlan açýklamalar ve ülkenin altýn üretiminin 5 yýl içerisinde 100 tona çýkarýlmasý hedefi karþýsýnda beklentiler þekilleniyor. Bunlar beklenti tabi ama açýklamalar önemli yerlerden. Bakalým gerçekleþecek mi, sorunda bu noktada.
Erciyes Anadolu hakkýnda hiç bir bilgim yok. Fakat nasýl ne þekilde neticelenmiþ merak ettim.? Bakan geçen Söðüt ziyaretinde Satýþ, Halka arz ve Varlýk fonuna devredilmesi gibi üç seçenekten bahsetmiþti.
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri