Alýntý Originally Posted by ank06 Yazýyý Oku
KOZAL ýn beklentisi çok:
- Yüksek karlýlýðý var. Özellikle KOZAL kaynaklý
- Rezerv beklentisi yüksek,
- BAM, ÝSTÝNAF Mahkemesi süreci olumlu bekleniyor, kozalaklarýn hepsini ilgilendiriyor,
- TMSF de kayyum da, Varlýk fonuna devri beklentisi var, devir iþlemi Algý olarak en azýndan þirket için olumlu düþünceler var olduðunu gösterir ki geçmiþteki olumsuz Çukurova Kepez örnekleri gibi negatif yol haritasý çizilmeyeceðini gösterir. Ben de zamanýnda Çukurova ve Kepez de vardý.
- Özelleþtirmesi, satýþý, yerli yabancýya satýþý gündeme gelebilir,
- Yeni talipleri çýkabilir
- Kozalaklarýn ortaklýk yapýlarý, iç içe girmiþ puzzle tasfiye edilip sadeleþtirme beklentisi hissede olumlu hareket getirebilir
- daha bir çok beklentisi var
Borsada bir kural var:
- BEKLENTÝ ALINIR GERÇEKLER SATILIR

O yüzden kýssadan hisse sayýn Arpacý55,
Pireye kýzýp yorgan yakýlmaz hele hele ki insan tescilli deli ye kýzýp KOZAL hiç satýlmaz.

Þu ana dek yazdýklarým Temel analiz ile ilgili idi.
Bunlarý bu KOZAL topiðindeki veya Ýpeke, kozaa hissedarlarý az çok bilirler. Malumun tekrarý gibi oldu.
Ama maelesef Teknik Analiz bilgilendirme, destek, direnç, TL, $ USD bazlý hedef fiyatlarý konusunda bilgilendirme olmadý.

Teknik konularda bilgilendirme yapan çok deðerli yorumcular da kavga, sataþma ve laf sokma yüzünden yazmaz oldu.

Saðlýcakla kalýn
Sayýn ank06, bilgilendirmeleriniz için teþekkürler. Ýstemediðiniz kiþilerle muhatap olmak istemiyorsanýz engelleyin abi. Ben öyle yapýyorum. Size göre sorunlu, kötü niyetli kiþiler varsa engeli baþýn rahat edin. Hissede yeniyim. Bilgilendirmelerinizin devamýný bekliyorum. Bol kazançlar. Saygýlar