Hissedeki sýkýntý alým ilgisini kullanarak belli marjda speklerin trade yapmasý. Ve bunu alým ilgisi bulabildikleri kadar yapacaklar. Alt üst hafif yükselterek marjý arada keklikler geliyormu hala ona bakacaklar geliyorsa aynen devam. Alým ilgisini azaldýðýný gordüklerinde ise bu hareketleri sertleþtirecekler Yükseltirim ha düþürürüm ha gibi. Baktýlar bunuda yiyen kalmadý bu seferde asansör tradesi baþlayacak. Burdaki yemde bakýn açýkça trade yapýyoruz düþürsekte gelin buna sizde katýlýn olacak. Aslýnda bunu yiyenlerde yukarýdan kaðýda girenler olacak daha çok. Hiç deðilse bizde buna katýlalým zararý azaltalým düþüncesi olacak. Ama tabi onunda tuzagýný kuracaklar.
Aslýnda burada iþin püf noktasý her bantta kazanmaya aç yaralýlar býrakmalarý. Ki hýrs yapsýnlar hata yapsýnlar ve onlara yem olsunlar. Böyle býyle tuzaklarla dip yapana kadar gidecek. Dip 75 TL olur demicem çünkü onun altýndada kimi nasýl yolacaklar onlarda oyun bitmez.
Örneðin benim gibi aslýnda her þeyi yaklaþýk tahmin edenler.. 155 ten 124 e gelmiþ kaðýt ben neyi bekliyorumki hala? Aslýnda en kotü 132 de çýkmam gerekirdi. 10 TL daha altýna gelmiþ hatta bu her gün dahada belirginleþiyor niye hala çýk a mýyorum. ? Yüksekten çýkmanýn rüyasý ile beni uyutuyorlar iþte..
Ýþte bu adamlarýn iþi insanlarý rakamlarla psikolojik oyun kurarak en optimal biçimde büyüleyerek paralarýna konmak.. YTD.
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri