Arkadaþ ne mahkeme imiþ![]()
Arkadaþ ne mahkeme imiþ![]()
Ayrýlan dosya olarak Ankara 24.agir cezadaki 2020/20 sayýlý dosyanýn duruþmasý bugün saat 09.30
Sagliklar
Sayýn CinAli katýldýnýz mý ? yoksa kýsýtlama mý var ?
Bilgi verirseniz seviniriz
YTD
Mahkeme olmadý mý anlamadým.
Neden ertelendi hangi tarihe söylenmiþtir
Nasýl oldu þimdi? Acýlar çekilmeye devam mý?
...
Durumu toparlamak gerekirse
Kozalaklarýn müsadere süreci devam ediyor ve bunun iyi ihtimalle yýl sonuna kadar karara baðlanmasý umuluyor
Bu süreçte hissenin endeks ile eþlenik hareket edeceðini düþünüyorum.Belki kanuni durumun netleþmesi döneminde sert hareketler görebiliriz.
Kanuni süreç tamamlandýktan sonra kasada duran nakitin akýbeti konusunda aceleci davranacaklarýný sanmýyorum.Bunu seneye genel kurula taþýyýp karara baðlayabilirler.Karar beklentisi ve karara göre yine yukarý/aþaðý hareket beklenebilir endeks dýþýnda.
Tüm bunlara ek 38 sondajdan gelecek haberler en somut olanlarý olacaktýr ve yýl sonuna kadar heyecan yaratacak olan haberlerin bu bazda olacaðýný düþünüyorum...bir de seneye Aðrý'nýn üretime geçmesi planý var
Velhasýl-ý kelam yatýrýmcý olarak yola devam edeceklerin haritasý bu minvalde...kýsa vadeciler için pek de belirgin beklenen bir haber olduðunu düþünmüyorum...ha olur mu bilemem zaten yazdýklarým da yatýrým tavisyesi deðildir.
Saðlýklý Günler.
Yer Ýmleri