Tmsf nin kap haberi kurbaný olduk. Resmen çaktýlar. 103 maliyet. Teorikte dün geçirdiler
Tmsf nin kap haberi kurbaný olduk. Resmen çaktýlar. 103 maliyet. Teorikte dün geçirdiler
Aldýðým günden beri düþüyor m k kaðýdý... kap haberi vs hepsi mal çakmak için kullanýlýyor. Kozaa ipeke en az % 20 fark koydu son 1 ayda. Kap kozal a geldi kozaa % 6 bu yüzde 1 yaptý bugün kozaa neredeyse artý kapattý bu dünkü primini tamamen verdi... bunlar ayni grup deðil mi? Allahýný seven bilgisi varsa paylaþsýn
Ana þirket kozal. Kozal varsa ipeke, kozaa var. Bilançolarý ipeke kozaa hepsi sahte, kaðýt üstünde kozal karý paylarý.Kasalarýda tamtakýr bomboþ, gözüken paralarý da kozal ýn. Sinek avlýyorlar, 2 side boþ þirket kozalýn yanýnda. Bana göre ipeke ve kozaa boþ þirketler, görmeyen olabilir saygý duyarým. Tek lot almam, tek lot satmam 2 sindende. Varsa yoksa tek gerçek kozal dýr. Kozal temettü daðýtacakki, ipeke ve kozaa karný doysun. Ýkiside aç þirket. Tpao ile üretim yapýyormuþ ipeke! Yaw hasýlattan aldýðýn %9 be! Karýn ne olaki ve suudi arabistan kuyusu deðil burasý.
Verhasýl kelam, kozala böyle 5 para etmez, gitmiyor muamelesi yapmalarý gayet doðal çünkü tmsf bu þirketi ya satsýn, ya genel kurulu acilen bi þekilde toplayýp temettü veya bedelsiz versin. 7.2 milyar tl nakitin var ama 78 milyona yaptýðýn 3 5 okul spekülasyona alet oluyor. Hisse ver milli eðitim bakanlýðýna u%10 aldýðý temettülerle her sene 20 30 okul diker.
Deðersiz bir haberle kucaða mal verdiler.KAP a gelen haber kurumsallýktan uzak
Rezalet bir süreç
Elin ingilizi mahkemeyi. Sonuçlandýrýyor, bizimkiler davayý 2022hazirana atmýþ. Gelde çýldýrma. Tmsf de biraz daha kalsýn istiyorlar herhalde lakin ekimde burdaki bi arkadaþýn dediði yasa geçerse, satýlabilmesi ile ilgili,meclis açýlýnca cümbüþ gelir herhalde
Adam gibi alan satan yok. Full robotik iþlemler.
Tabi herkes türkiyedeki mahkemenin nasýl sonuçlanacaðýný zaten biliyor. Ýhtiyaç bi maden raporu, yeni saha kapa bunlarý at tmsf. Haber attýn kaðýt göçtü.bizde kozala ortaðýz.
Acaba bu yönetim ve kayyum yerine simitçi atansaydý hissenin durumu bundan daha kötü olur muydu. Hissenin halka açýk kýsmýnýn deðeri 4,5 mlr tl þirketin kasasýnda 8 milyar. Neredeyse þirket bu hisseleri iki kez satýn alabilecek nakde sahip. Yönetim ne halt yiyor þirketin bu fiyatlarda gitmesine seyirci olarak bakýyor ama maaþý almayý biliyorlar. Ey yönetim harika performans gösteriyorsunuz... devam elbet bu performansýnýzýn mükafaatýný da Rabbim size verir.
Yer Ýmleri