Soyledim gecen hafta , SABIRRRR , Sadece Sabýr. Ýþin Enterasaný; BÝST 100 ‘ de de yukarý hareket e devam ederse; BANKALAR ile bu yukarý yönde hareketþne devam . Ytd
Soyledim gecen hafta , SABIRRRR , Sadece Sabýr. Ýþin Enterasaný; BÝST 100 ‘ de de yukarý hareket e devam ederse; BANKALAR ile bu yukarý yönde hareketþne devam . Ytd
Cok saglam durdu.101 den asagý sarkmadý . Garan 8 kademe satýs yedi. akbnk 5 kademe satýs yedi. Ýsctr de bilanco cok iyi gelecek miþ 4 kademe satýs yedi. Kozal saglam durdu. BRAVO . Ytd
Wayyyyyyy be ; 101.90 dahil kapanýsda çizildi. Bunu ben bile tahmin edemedim. Ytd
dolar altýn uçuþ modu aktif..
dostlar nolucak böyle? benzine 3 lira zam gelebilir falan diyorlar. rezalet bir tabloyla karþý karþýyayýz
inþallah toparlar.. yoksa paraþüt açýlmayabilir..
Burda 2 Fon birde Grup var, fon’ un birisi malýný 94-96 arasý kaptýrdý. BoFA satýsta goründü ama partnerleri alttan topladý. Bugün 103.40 görmesi sonra 101.90 a kadar gelmesi Merdiven ‘ i andýrýyor bana. 106.60- 108.60 arasýna gelirse; Esas çýkýþ o zaman baþlayacak gibi düþünüyorum. Altýn’ ýn Ons fiyatý yujarý donmesi , USD/TL 9.17-20 arasý nda olmasý98.90 ‘ ýn DÝP oldugunu düþünüyorum. 6-8 ay içinde Büyük çanagýn tekrar kapanacagýný düþünüyorum. Benim görüþüm tabiki. Ytd
Teknikçi arkadaþlarýn teknik yorumlarý tabii ki önemli ,takaslarda ki verilerde aldatýcý olabilir, zira aylýk pozisyonlarda citibank önce -320 bin sonra +480 bin bugünse +47 bin de..Kozal özelinde sýkýntý olacak bir durum yok , ancak borsa genelinde havanýn çok da ýyýmser olduðunu düþünmüyorum. Her gün 3-5 büyük tahtayý kaldýrarak endeks tutuluyor gibi, aslýnda benim beklentim kozalarýn hepsini yukarý kaldýrarak endekse destek olurlar diyordum, þimdilik beklentim gerçekleþmedi... Hayýrlýsý artýk deyip bekliyoruz....
adamlar kaça aldý ki bu hisseyi bu rakamlara hunharca satýyorlar.. yazýk
Yer Ýmleri