-

Originally Posted by
akcay
yarın sasa shortlamak çık aklımdan....

Ben bugün tavandan bir once numunelik 2 kontrat yaptım.
Maksat paçasindan tutup aşağı cekmek. 
Uzaya gidecek hali yok ya
-
sasa ya mazot olmaya var mısınız?
-
Viop-XXXI

Originally Posted by
akcay

Twitter grubuda kurabiliriz yaktın bizi sasa diye
YTD değildir. Gaza gelmeye gerek yok ;)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-
Biz cortlamazsak milyonlar evine ekmek goturemeyecek. Sülük gibi emdik piyasaları, birazını geri verme vakti. Meşazını aldım akcay başkan, sen de var misin Bozkurt reis?

Originally Posted by
akcay

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
akcay

Tavan olduğunda pasta eksi ise demek hala açığa satış var,bulaşılmaz,ne zaman pasta aşırı artı olursa demekki açıkçılar kapanıyor,o zaman bir miktar yapılabilir,bugünkü tavan sonrası pasta az eksi çok değil,yani denenmesi yakındır
benim de aklıma soktun,çıtırdan denerim😊belki long da kazandığımız paraları biraz ezeriz,endeks yukarı gidince fırsat verir, açığa satışa
Ytd
-
yarın 20 kontrat benden...
-

Originally Posted by
akcay
yarın 20 kontrat benden...

Spot 39.30 ken bi 50 lik işler benden ...😁
-

Originally Posted by
karar_anı
film değişebilir. ben YKBNK 296 ÜZERİNE çıkamadığı sürece hala ateş çemberi üzerindeyiz diye düşünüyordum ama üç adım kaldı bellide olmaz sabah artı gaplı bir açılış ile üzerine atabilir. oyun böyle görüntüye göre herşey...
Kafa benzer çalışıyor. YKB ayrıca pozum var. 3 üstü ek lönk açmaktan çekinmem bugün kapattım bir kısmını lönklerin ama hiç utanmam hiç de pişman olmam.
Sonuçta, 1642, 1633 ve 1625 3 parti lönklemiştik, 1650 ve 1660 iki partiyi kapattık. Son parti artık pastanın üstündeki çilek, nereye giderse eşlik mod.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri