-
37.5'e işareti koydu alırsa 40 üstü almazsa kısaya dönerim...
-

Originally Posted by
deniz43
Olabilir.Borsa çok daha yukarı seviyeleri görebilir.Sadece bizde değil, dünyada da borsalar reel ekonomiden kopmuş durumda.Sermayesi sıfırın altına inmiş ,teknik olarak iflasta olan bir çok şirketin hisse senetlerinin fiyatlarının borsada nasıl fezaya gittiğini görüyoruz.
Yazdıklarım karamsarlık değil,sadece gerçek olan neyse onu yazıyorum,rakamlarla konuşuyorum,resmi verileri ya da haber linklerini yazılarımda referans olarak kullanıyorum,sadece aynaya yansıyan neyse onu görüyorsunuz.Ama -insan tabiatı olarak- çoğu kişi somut gerçeği değil ,sadece görmek istediğini görüyor.
Buraya yazma nedenim ,yine beklentileriniz doğrultusunda işlem yapın , " ama aslında yaptığınız işlemin temellerini de nedir bilin,sonra zarar görebilirsiniz" amaçlı.
Gerçekleri yazıyorum diyosunuz hocam sorunda bu gerçeklikte... Adam 2008 de 900 milyar dolar olan bütçesini 10 trilyona yaklaştırdı.. Dünyadaki bütün varlıkları topladı.. Para bastıkça parası değerleniyor.. Faizleri 0,25 de artırıcam deyip 2 sene artırmayıp 0,5 yapana kadar bütün para birimlerine tecavüz ediyor.. Yalan dünya yalan!
-

Originally Posted by
traderfx
Bankalarda bi numara var yine düşmek istemiyorlar...
Elvan bankalari övüyor tv de..
-
Bankalar ile korkuttular. Shortcu topluyor namıssısss
perşembeden cumaya öpecek
shortcuları...
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Evet kasa dünde az bişii erimiş 481bin jeton olmuş, çuvala şortcu dolduramıyor o sebepten ötürü bugün koyu gırnızı yapabilürler
reis bende beklıom 2 gündür düşmuyor zalım...yön duygumu kaybettim ....zati jako dayuda ralli diyiyor ayın 18den sonra....sen ne dion ...dön baba dönelim
-
32 ilave uzun bakalım patlatacak mı beni,29 stop...
-

Originally Posted by
traderfx
Elvan bankalari övüyor tv de..
görmek istediğimiz gazetecilik örnekleri bunlar. sorular kağıda yazılı, cevaplar yazılı. buradaki arkadaşlar devlet memuru mu? duruşları gazeteci gibi değil hani.
-

Originally Posted by
Mykskstar
Gerçekleri yazıyorum diyosunuz hocam sorunda bu gerçeklikte... Adam 2008 de 900 milyar dolar olan bütçesini 10 trilyona yaklaştırdı.. Dünyadaki bütün varlıkları topladı.. Para bastıkça parası değerleniyor.. Faizleri 0,25 de artırıcam deyip 2 sene artırmayıp 0,5 yapana kadar bütün para birimlerine tecavüz ediyor.. Yalan dünya yalan!
Herşey feza olurken bi altın (ons) yerinde sayıyor..?
Dikkat ettin mi?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri